İspanya La Liga Barcelona'dan ters köşe hamle! Menajeriyle masaya oturuldu

Barcelona'dan ters köşe hamle! Menajeriyle masaya oturuldu

07.03.2024 - 18:10 | Son Güncellenme:

Xavi Hernandez ile sezon sonunda vedalaşmaya hazırlanan Barcelona'nın çarpıcı bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Katalan devinin, şu anda boşta olan başarılı tekniik adamın menajeriyle görüştüğü aktarıldı.

Barcelonadan ters köşe hamle Menajeriyle masaya oturuldu

Joan Laporta başkanlığındaki Barcelona'da kurmaylar gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başladı. De Zerbi iddiaları sonrası İngiliz basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Listesinde çok sayıda teknik direktör bulunan Barcelona'nın dikkat çeken bir hamlede bulunduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Barcelona'nın Hansi Flick'in menajeri Pini Zahavi ile görüşmelere başladığı kaydedildi. Sky Sports'un haberine göre; Barcelona Başkanı Joan Laporta'nın Pini Zahavi ile masaya oturduğu vurgulandı.

Hansi Flick'in Barcelona'nın yeni teknik direktörü olmak için ana adaylar arasında yer aldığı aktarıldı. 59 yaşındaki teknik direktör son olarak Almanya Milli Takımı'nı çalıştırmıştı.

Bammental'da teknik direktörlük kariyerine başlayan Hansi Flick ardından Hoffenheim ve Bayern Münih'te görev aldı. Hansi Flick daha önce şu başarılara imza attı:

1 - Dünya Kupası şampiyonluğu
1 - Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
1 - FIFA Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu
2 - Bundesliga şampiyonluğu
1 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu

Haberin Devamı

XAVI AYRILIK KARARINI AÇIKLAMIŞTI

La Liga'nın 22'nci haftasında Villarreal'e 5-3 mağlup olan Barcelona'da teknik direktör Xavi Hernandez sezon sonunda görevi bırakacağını dile getirmişti. Xavi Hernandez açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"30 Haziran'da takımdan ayrılacağım. Bu, başkanla ve ekiple konuşup aldığımız bir karar. Barcelona'nın değişikliğe ihtiyacı var. Her şeye rağmen çok iyi bir sezon geçirebileceğimizi düşünüyorum. Kendimden önce kulübü düşünmem gerekiyor. Bu kararın oyunculara ve kulübe yardımcı olacağını düşünüyorum. Barcelona'ya engel olmak istemiyorum. Başkan Joan Laporta'ya teşekkür etmek istiyorum. O, harika biri."

Yazarlar