27.06.2025 - 22:17 | Son Güncellenme:
SPOR SERVİSİ
Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da oynayan Barış Alper Yılmaz'ın geleceğine dair çarpıcı bir gelişme yaşandığı öne sürüldü.
Milli futbolcunun, Avrupa devine önerildiği iddia edildi.
İtalyan basınından Calciomercato'nun haberine göre; Galatasaray forması giyen Barış Alper Yılmaz'ın Avrupa'ya transfer olmayı düşündüğü belirtildi.
Bazı menajerlerin, Barış Alper Yılmaz'ı Serie A devi Inter'e önerdiği kaydedildi.
Milli futbolcu ile RB Leipzig, West Ham United ve Nottingham Forest'ın da ilgilendiği aktarıldı. Galatasaray'ın başarılı futbolcu için 35 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtildi.
Barış Alper Yılmaz, geride kalan sezonda Galatasaray'da 48 maça çıktı. 25 yaşındaki hücumcu bu müsabakalarda 14 gol ile 6 asist üretti.
Barış Alper Yılmaz'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 21 milyon euro.