Fenerbahçe Barış ve Soldado sahada

Barış ve Soldado sahada

14.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik Direktör Phillip Cocu, Bursaspor maçındaki performansıyla göz dolduran genç Barış ile Soldado’yu ilk 11’de sahaya sürecek. Elijf Elmas’ın da takıma girmesiyle ofansif güç iyice artacak.

Barış ve Soldado sahada

Sarı-lacivertli ekip ilk maçtan farklı bir 11 ile sahada olacak. Turu geçmek için gol bulmak zorunda olan Fenerbahçe’de, Soldado tam olarak hazır olmadığı için deplasmandaki mücadelede son 15 dakika süre alabilmişti.

Haberin Devamı

Genç Barış Alıcı da sonradan oyuna girip oyuna hareket getirmiş ve önemli bir pozisyon da yaratmıştı. Teknik Direktör Cocu bu iki futbolcuyu bugün ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünüyor. İki futbolcunun katkısıyla sarı-lacivertliler hücumda daha etkili olmayı planlıyor. Bursapor maçında dinlendirilen Elijf Elmas’ın da takıma girmesiyle ofansif güç iyice artacak.

Taktik disiplin

Öte yandan Cocu, oyuncularından sakin oynamalarını istedi. 1-0’ın rövanşında sarı-lacivertliler mutlak gol atmak zorunda. Ancak bir an önce gol bulmaya çalışmanın takımı paniğe sevkedeceğini düşünen Hollandalı hoca, taktik disiplinden taviz verilmesini istemiyor. Bunun aksi durumda taşların yerinden oynaması ve Benfica’nın savunma arkasında boşluklar bulacağı endişesi söz konusu.

Haberin Devamı