Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir, PSG'yi konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

Şampiyonlar Ligi'nde Başakşehir, PSG'yi konuk ediyor! Maç saat kaçta hangi kanalda? Muhtemel 11'ler...

28.10.2020 - 17:26 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Başakşehir sahasında Fransız devi PSG'yi konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsicimiz olan Başakşehir grupta ilk maçında Leipzig deplasmanında çıktı. Sahadan 2-0'lık skorla mağlup ayrılan Başakşehir, Şampiyonlar Ligi'nin ikinci haftasında PSG'yi konuk edecek. İlk maçında Parc Des Princes'de Manchester United'a 2-1'lik skorla boyun eğen PSG bu akşam temsilcimiz karşısına dünya yıldızlarından oluşan bir kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Peki Başakşehir-PSG maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda, şifresiz mi?

Şampiyonlar Liginde Başakşehir, PSGyi konuk ediyor Maç saat kaçta hangi kanalda Muhtemel 11ler...

Başakşehir-PSG maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Şampiyonlar Ligi H grubunda yer alan temsilcimiz Başakşehir bu akşam Fatih Terim Stadyumu'nda Fransız devi PSG'yi konuk edecek. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka öncesinde maçın yayın bilgilerini merak eden futbolseverler araştırmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son iki haftadır aldığı galibiyetler ile form grafiğini yükselten Başakşehir Şampiyonlar Ligi ilk maçında Leipzig'e konuk olmuş sahadan ise 2-0'lık skorla mağlup ayrılmıştı.

PSG ise Ligue 1'de çıktığı 8 maçın 6'sından galibiyet ile ayrılırken 2 müsabakadan ise mağlup ayrıldı. Şampiyonlar Ligi'nde grubun ilk maçında sahasında Manchester United'a sahasında 2-1'lik skorla mağlup olan PSG'de Başakşehir karşısında kazanıp 3 puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Grupta henüz puanı olmayan iki takımın mücadelesinde kazanan tarafın kim olacağı ise akşam saatlerinde netlik kazanacak

BAŞAKŞEHİR-PSG MAÇI BU AKŞAM SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Başakşehir-PSG maçı bu akşam saat 20:55'te başlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada Andreas Ekberg düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS 1 HD ekranından naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo, M.Topal, Mahmut, Visca, İrfan Can, Deniz, Crivelli

PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Bakker, Rafinha, Pereira, Herrera, Di Maria, Mbappe, Neymar

Yazarlar