Basaksehir Başakşehir, Sevilla deplasmanında

Başakşehir, Sevilla deplasmanında

22.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanş maçında bu akşam deplasmanda Sevilla ile karşılaşacak.

Başakşehir, Sevilla deplasmanında

Avrupa’da 10. randevu

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanş maçında bugün Sevilla’ya konuk olacak Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında 10. maçına çıkacak. Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 9 maçta 1 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberliği bulunan turuncu-lacivertliler, fileleri 10 kez havalandırdı, kalesinde ise 15 gol gördü.

Nasıl tur atlar?

Medipol Başakşehir, ikinci maçta 1-0 kazansa da adını gruplara yazdıramayacak. Turuncu-lacivertlilerin tur için en az 2 gol atması gerekiyor. Temsilcimiz ikinci maçı 2-1 kazanması durumunda ise maç uzatmalara gidecek. 1-0 ve 2-1 haricindeki tüm galibiyetlerde tur atlayan taraf Başakşehir olacak.

62: Sevilla transferde şu ana kadar 62 milyon euro bonservis bedeli ödedi. İspanyol ekibi Muriel’i 20, Kjaer’i 13, Banega’yı 9, Pizarro’yu 6, Corchia’yı 5, Nolito’yu da 9 milyon euroya renklerine bağladı.

Haberin Devamı

3: Turuncu-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’ndeki en golcü ismi 3 kez ağları havalandıran Edin Visca oldu. Visca’yı, 2’şer golü bulunan Mossoro ve Elia takip ediyor.

Başakşehir, Sevilla deplasmanında

Yazarlar