Skorer Başarılı operasyon

Başarılı operasyon

03.02.2011 - 01:42 | Son Güncellenme:

Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında sakatlanan ve ön çapraz bağları kopan Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm, 1 saat 15 dakika süren başarılı bir ameliyat geçirdi.

Başarılı operasyon

Avustralya’da rugby gibi sert sporlarla uğraşan çok sayıda oyuncunun ön çapraz bağlarından sakatlandığını ve bu yüzden bu alanda deneyimli doktorların bulunduğunun altını çizen Ersan'ın Menajeri Ezel Hikmet, "Doktorları 1 saat 15 dakika süren ameliyatın çok iyi geçtiğini söylediler. Ersan’ın Haziran ayının sonlarına doğru antrenman yapabileceğini belirttiler. O yüzden morali çok iyi. Bir de ailesi ve eski arkadaşları da burada ve onu yalnız bırakmadı. Yeni sezon hazırlıkları için takımla beraber çalışabilecek olmasına da çok sevindi" diye konuştu.

Hakan döndü
Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan kaleci Cenk’in sakatlanması nedeniyle kale Hakan Arıkan'a kaldı. Rüştü yedek kulübesinde otururken, Hakan, 2 Aralık 2010 tarihinde CSKA Sofya ile deplasmanda yapılan UEFA Avrupa Ligi maçının ardından ilk kez siyah-beyazlı takımın kalesini korudu.

Yazarlar