Fenerbahçe Başkan Ali Koç'a sevgi seli

Başkan Ali Koç'a sevgi seli

22.07.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Feyenoord ile oynanan hazırlık maçı öncesi taraftarlarla buluştu.

Başkan Ali Koça sevgi seli

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Feyenoord ile oynanan hazırlık maçı öncesi taraftarlarla buluştu. Yoğun ilgi gören Koç, taraftara yeni sezon öncesi “Hoş Geldiniz” dedi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli kulübün patronu tribündeki yerini aldığında ise seyircilerden gelen hiçbir istediği kırmadı. Önce genç taraftarlarla selfie yapan Koç, ardından kendisine uzatılan formaları da tek tek imzaladı.

Özel misafirler

T.C. Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı organizasyonunda, Başkan Ali Koç’un davetlisi olarak stada gelen özel misafirler, Feyenoord maçını takip etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selamettin Ermiş tarafından gelen 43 misafir Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş’la da bir araya geldi. Misafirler Koç ile hatıra fotoğrafının yanında taraftarlara üçlü de çektirdi.

Tribünler doldu

Yeni sezon öncesi hazırlık karşılaşması olmasına rağmen taraftar Ülker Stadı’nda oynanan ilk mücadeleye büyük ilgi gösterdi. Tribünlerin bazı yerlerinde az da olsa boşluklar gözükse de seyirciler erken gelen gollerin ardından büyük bir coşku yaşadı.

Haberin Devamı

10 numara Giuliano’nun

Yeni sezon öncesi sarı-lacivertli futbolcuların giyeceği numaralar belirlenirken, Giuliano’nun 10 numara giyeceği öğrenildi. Yeni transferler Barış 24, Berke 25, Ferdi ise 16 numarayı sırtına geçirecek.

Başkan Ali Koça sevgi seli





Yazarlar