Beşiktaş Başkanlardan Dünya Kadınlar Günü mesajları

Başkanlardan Dünya Kadınlar Günü mesajları

08.03.2016 - 12:09 | Son Güncellenme:

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray başkanları kutlama mesajı yayınladı.

Başkanlardan Dünya Kadınlar Günü mesajları

İşte başkanların Kadınlar Günü kutlamaları;

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajında, "Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, emekleriyle bizleri bugünlere getiren, hayatı yaşamaya değer kılan; anne, eş, kardeş, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Ayrıca bu anlamlı günde, başta Fenerbahçeli kadınlar olmak üzere, Kulübümüz bünyesinde görev yapan tüm kadın sporcu ve çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

Fikret Orman

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Orman, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayımladığı mesajında, "Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün girişimleriyle başlamış ve Türk kadını, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Atatürk'ün çağdaşlaşma felsefesinin temel direği olan kadınlarımız, ülkemizin modernleşmesi yönünden de belirleyici bir unsur olmuştur. Annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra iş yaşamında da önemli görevler üstlenen kadınlarımız, aile ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız Beşiktaşımız’ı ileriye taşımak için emek vermektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlar; kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı ve mutluluk dilerim" ifadelerine yer verdi.
Dursun Özbek
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Özbek, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımladığı mesajında, "Galatasaray hep birlikte mücadele etmenin, emeğe saygının, eşitliğin ve dayanışmanın kulübüdür. İlk günden beri bu yolu beraber yürüdüğümüz, bu değerleri el ele inşa ettiğimiz kadınlarımız olmadan; sporcu ve çalışanlarımız bu büyük davanın içinde yer almadan asla başaramazdık. Bu özel günde, CEV Volleyball Cup Yarı Finali’nde Schweriner SC ile mücadele edecek Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız ile EuroLeague Women Çeyrek Final Play-Off ilk maçında UMMC Ekaterinburg ile karşılaşacak Galatasaray Kadın Basketbol Takımımıza başarılar dilerim. Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Yazarlar