BursaSpor Batalla'dan şaşırtan istek!

Batalla'dan şaşırtan istek!

13.01.2016 - 11:42 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı eski futbolcusu Pablo Martin Batalla, sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Arjantinli oyuncu imza töreni istemediğini yönetime bildirdi.

Batalladan şaşırtan istek

Yeşil-beyazlıların prensip anlaşmasına vardığı Arjantinli oyun kurucu Pablo Martin Batalla, sabah saatlerinde özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Haberin Devamı

Detaylı kan tetkikleri yapılan Batalla, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri, akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.

İmza töreni istemiyor
Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Eraslan, sağlık kontrolünden geçen, transferi için anlaşmaya vardıkları Pablo Martin Batalla'nın imza töreni istemediğini söyledi. Eraslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün Bursa'ya gelen, yapılan son görüşmelerde kesin anlaşmaya vardıkları Batalla'nın bugün de sağlık kontrolünden geçtiğini ve durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.
Batalla'nın, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği program dahilinde hemen antrenmanlara başladığını anlatan Eraslan, "Bursaspor taraftarlarının alınmasını çok istediği Batalla için güzel bir imza töreni planlıyorduk. Batalla, imza için tören istemedi. Yönetim olarak aramızda değerlendirme yapıp kararımızı vereceğiz" dedi.