Futbol Batman futbolunda kadın devrimi

Batman futbolunda kadın devrimi

02.02.2015 - 17:36 | Son Güncellenme:

Batman'da hafta sonu oynanan 1955 Batman Belediyespor-Siirt Hasbeyspor karşılaşması, ev sahibi ekibin 8-1'lik üstünlüğüyle sona ererken; turuncu mavili kızlar, galibiyeti maç sonunda takla atarak, halay çekerek kutladı.

Batman futbolunda kadın devrimi

Batman'da 8 ay önce kurulan 1955 Batman Belediyespor'un kadın futbol takımı, sahasında Siirt Hasbeyspor'u 8-1'lik sonuçla devirdi. Maç sırasında atılan gollerden sonra ve maç sonrası kadın futbolcuların sevinç gösterileri, taraflardan da büyük destek gördü. Teknik direktörlüğünü Bilal Akay'ın yaptığı 1955 Batman Belediyespor kadın futbol takımı, 2 Kasım'da başlayan 3'üncü ligde zirveyi hedefliyor. Kadınların zevkli ve çekişmeli geçen maçları, Batmanlı sporseverler de büyük bir ilgiyle takip ediyor.

Haberin Devamı

Son olarak oynadıkları Siirt Hasbeyspor maçında, rakip takımın da 9 kişi oynamasını fırsat bilen ev sahibi turuncu mavili kadın futbolcuları galibiyete taşıyan goller, Tülay 2, Menekşe 2, Sevgi 2, Ayşe ve Özge'den geldi.

Batman Belediye Başkanı Sabri Özdemir'in destek verdiği kadın futbol takımının tüm maçları büyük zevk içerisinde geçiyor. Son olarak oynadıkları Siirt Hasbeyspor maçında kadın futbolcuların sevinç gösterileri ise izleyenleri büyüledi.

Batman futbolunda kadın devrimi