NBA Bay Sakal'ın başı polisle dertte! Kadının bileğini tutup...

Bay Sakal'ın başı polisle dertte! Kadının bileğini tutup...

15.08.2018 - 16:44 | Son Güncellenme:

Houston Rockets forması giyen James Harden, kendisini kayda alan bir kadının telefonunu alıp çatıya fırlatmaktan dolayı sorgulanıyor.

Bay Sakalın başı polisle dertte Kadının bileğini tutup...

NBA'de Batı Konferansı ekiplerinden Houston Rockets'ta forma giyen ve geçtiğimiz sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen James Harden, saha dışı olayları ile gündemde.

Haberin Devamı

İddiaya göre Harden bir gece kulübünde arkadaşları ile vakit geçirdiği sırada başka bir grup ile tartışma başladı. Bu anları o sırada gece kulübünde olan başka bir kadın cep telefonu ile kayıt altına almaya çalıştığı sırada Harden bu çekimi fark etti. Kadının yanına gidip görüntüleri silmesini isteyen 28 yaşındaki oyuncunun olumsuz yanıt almasının ardından kadının bileğini tuttuktan sonra telefonu alıp çatıya fırlattığı öne sürüldü.

Yerel polis kaynaklarından yapılan açıklamada ise olayın detaylarının araştırldığı ve Harden'ın olayın neresinde olduğuna dair bir bilginin henüz paylaşılamayacağı, bunu için erken olduğu belirtildi. Harden ve Houston Rockets cephesi ise sorulara cevap vermedi. (Ntvspor)