Almanya Bundesliga Bayern Münih, Harry Kane transferinde ısrarcı!

Bayern Münih, Harry Kane transferinde ısrarcı!

27.06.2023 - 17:18 | Son Güncellenme:

Santrfor bölgesine transfer çalışmalarını sürdüren Bayern Münih, Tottenham Hotspur forması giyen Harry Kane için İngiliz kulübüne 70 milyon euro'luk teklifte bulundu. Alman devinin yıldız golcü ile karşılıklı olarak anlaştığı ifade edilirken, İngiliz devinin Kane için en az 100 milyon euro istediği iddia edildi.

Bayern Münih, Harry Kane transferinde ısrarcı

Son şampiyon Bayern Münih, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gol yollarında sıkıntı yaşayan ve santrfor transferi planlayan Bayern, gözünü Tottenham Hotspur forması giyen Harry Kane'e dikti.

Haberin Devamı

The Athletic'in haberine göre Bayern Münih, Harry Kane için 70 milyon euro ve bonusları içeren resmi teklifini İngiliz kulübü Tottenham'a iletti.

Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan İngiliz golcü için transferde şartların zorlanacağı bildirilirken, Alman Teknik Adam Tuchel'in de bu transferi çok istediği belirtildi.

Bayern Münih, Harry Kane transferinde ısrarcı

KANE SICAK BAKIYOR

Bavyera ekibinin, yıldız oyuncu ile bu transfer konusunda karşıklı olarak anlaştığı ifade edildi. Harry Kane'in gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek Tottenhamdan ayrılmaya sıcak baktığı ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak baktığı söylendi.

Bayern'in bu transfer için Tottenham ile transfer pazarlıklarını sürdüreceği aktarıldı.

İLK TEKLİFE CEVAP OLUMSUZ

Haberin Devamı

Tottenham Hotspur ise 1 yıl daha sözleşmesi olan 29 yaşındaki golcüyü bırakmak istemiyor.

İngiliz devinin Harry Kane'i kadrosunda tutmak istediği ifade edilirken yıldız oyuncu için en az 100 milyon euro'luk bonservis ücreti istediği iddia edildi.

KANE'E İLGİ SÜRÜYOR

Öte yandan 29 yaşındaki golcüye talipler artmaya da devam ediyor.

Habere göre; Bayern Münih dışında Real Madrid, Manchester United ve Newcastle United, Harry Kane'i kadrosuna katmak istiyor.

Bayern Münih, Harry Kane transferinde ısrarcı

SEZON PERFORMANSI

Kane, bu sezon Tottenham formasıyla 49 karşılaşmaya çıkarken 32 gol, 5 asistlik performans sergiledi.