Almanya Bundesliga Bayern Münih'te büyük kaos! Joshua Kimmich üzerine yürüdü

Bayern Münih'te büyük kaos! Joshua Kimmich üzerine yürüdü

19.02.2024 - 19:25 | Son Güncellenme:

Bundesliga'da Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde kalan, Devler Ligi'nde de son 16 turu ilk maçında Lazio'ya kaybeden Bayern Münih'te yeni bir krizin patlak verdiği öne sürüldü. Bochum'a 3-2 mağlup olan Bavyera temsilcisinde yıldız futbolcu Joshua Kimmich'in maçtan sonra olay bir hamlede bulunduğu aktarıldı.

Bayern Münihte büyük kaos Joshua Kimmich üzerine yürüdü

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih'te Bayer Leverkusen ve Lazio mağlubiyetleri sonrası Bochum'a da kaybedilmesi bardağı taşırdı. Thomas Tuchel'in geleceğinin merak konusu olduğu dönemde bir krizin daha patlak verdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Alman basınından Bild'in haberine göre; Bayern Münih'in yıldızı Joshua Kimmich, Bochum'a 3-2'lik mağlubiyet sonrası Thomas Tuchel'in yardımcısı Zsolt Löw ile tarıştı. Joshua Kimmich'in Zsolt Löw'ün üzerine yürüdüğü kaydedildi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel'in yaşanan bu tartışmayı fazla önemsemediği aktarıldı. Alman teknik direktörün söz konusu olaya dair şu ifadeleri kullandığı vurgulandı: "Neler olduğunu biliyorum. Bu kamuoyuna açıklanmak için bir şey değil, soyunma odasındayız. Bu duygusal bir durum."

Bayern Münih'in kaptanı Joshua Kimmich'in Bayer Leverkusen maçında yedek kalması sonrası sinirlendiği kaydedildi. Sakatlığını atlattıktan sonra Bayer Leverkusen maçına özel olarak hazırlanan 29 yaşındaki orta sahanın yedek kulübesinde yer alması sonrası çok sinirlendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te Julian Nagelsmann döneminde saha içinde önemli aktörler arasında yer alan Joshua Kimmich'in Thomas Tuchel döneminde bu özelliğini kaybettiği vurgulandı. 29 yaşındaki futbolcunun sezon sonunda Bayern Münih'ten ayrılma kararı alabileceği aktarıldı.

Joshua Kimmich'in Zsolt Löw'e gösterdiği tepkinin perde arkasının kötü sonuçlar ve saha içindeki kişisel durumundan kaynaklandığı kaydedildi.

Joshua Kimmich bu sezon Bayern Münih'te 26 maça çıktı ve toplam 2065 dakika sahada kaldı. Alman orta saha bu mücadelelerde 1 gol sevinci yaşadı. Joshua Kimmich aynı süreçte 6 asist üretti.

Joshua Kimmich'in Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 75 milyon euro.

Bösingen altyapısında yetişen Joshua Kimmich daha sonra RB Leipzig ve Stuttgart'ta oynadı. Bayern Münih, 2015-2016 sezonu başında 8 milyon 500 bin euro karşılığında yıldız futbolcuyu renklerine bağladı.

Joshua Kimmich, Almanya Milli Takımı'nın formasını 82 kez terletti. 29 yaşındaki orta saha bu maçlarda 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

Joshua Kimmich daha önce şu başarılara imza attı:

1 - UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu
1 - FIFA Kulüpler Şampiyonası şampiyonluğu
1 - UEFA Süper Kupası şampiyonluğu
8 - Almanya Bundesliga şampiyonluğu
6 - Almanya Süper Kupası şampiyonluğu
3 - Almanya Kupası şampiyonluğu
1 - Konfederasyon Kupası şampiyonluğu

Yazarlar