Almanya Bundesliga Bayern Münih'te deprem! Thomas Tuchel'den itiraf: Sinir bozucu

Bayern Münih'te deprem! Thomas Tuchel'den itiraf: Sinir bozucu

05.04.2024 - 18:31 | Son Güncellenme:

Bundesliga'nın 28'inci haftasında Heidenheim'a konuk olacak Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktörün kullandığı ifadeler ses getirdi.

Bayern Münihte deprem Thomas Tuchelden itiraf: Sinir bozucu

Bayer Leverkusen'in muhteşem bir sezon geçirdiği Bundesliga'da bu sezon hedeflerinden uzak kalan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Thomas Tuchel, Bundesliga'nın 28'inci haftasında Heidenheim ile deplasmanda oynayacakları maçta 5 futbolcunun kadroda yer almayacağını açıkladı.

Thomas Tuchel'in açıkladığı isimler arasında Kingsley Coman, Leroy Sane, Noussair Mazraoui, Manuel Neuer ile Aleksandar Pavlovic oldu. Tecrübeli teknik direktör, bu oyuncuların Arsenal ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında da forma giyemeyebileceğini dile getirdi.

Bundesliga'da sezonun kendisi için zor geçtiğini vurgulayan Thomas Tuchel, "Genel olarak bu sezon benim için ne kadar sinir bozucu olsa da hâlâ tek bir hedefimiz var. O da Wembley'e gitmek. Çeyrek finaldeyiz, bu da çok fazla adım kalmadığı anlamına geliyor. Dolayısıyla bu hedefe ulaşmak için her gün her şeyi yapmamız şart. Arsenal'i eleyip yarı finale çıkmamız gerekiyor" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Thomas Tuchel yönetiminde bu sezon Bundesliga'da 27 maça çıkıldı. Alman devi bu süreçte 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Yazarlar