Almanya Bundesliga Bayern taraftarlarına para tahsilatı

Bayern taraftarlarına para tahsilatı

11.02.2018 - 15:01 | Son Güncellenme:

UEFA, Bayern Münih taraftarlarına pahalı bilet satan Anderlecht Kulübü’nün, Alman seyircilere adam başı 30 euro geri ödeme yapmasını kararlaştırdı.

Bayern taraftarlarına para tahsilatı

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesi öncesinde UEFA, Alman ekibinin taraftarlarını ilgilendiren flaş bir karara imza attı. Devler Ligi’nde kasım ayında oynanan Anderlecht-Bayern Münih maçında konuk ekibe fahiş bilet fiyatları uygulanmış, Bayern taraftarları bu durumu protesto etmişti.

100 euroluk fiyat fazla bulundu

Adam başı 100 euroluk biletlere, maç sırasında sahaya 100 euroluk sahte banknotlar atılarak tepki gösterilmişti. Bayern Münih Kulübü’ne yakın kaynaklardan yapılan açıklamaya göre UEFA bu konuyla ilgili bir karara vardı ve taraftarların gerçekleştirdikleri protestolara hak vererek Belçika ekibine yaptırım getirdi.

Toplam geri ödeme 27 bin euro

Buna göre UEFA Anderlecht Kulübü’nü, bilet paralarının bir kısmını Alman taraftarlara geri ödemeye mahkum etti. 100 euroluk biletler için Belçika ekibi adam başı 30 euro bilet sahiplerine para iadesi yapacak. Bu işin toplam maliyeti 27 bin euroyu bulacak.

Haberin Devamı