İngiltere Premier Lig "Beckham'ın ManU'dan ayrılma nedeni..."

"Beckham'ın ManU'dan ayrılma nedeni..."

03.10.2013 - 13:53 | Son Güncellenme:

Manchester United'ın efsanevi menajeri Alex Ferguson, kulübün yollarının neden David Beckham ile ayrıldığını açıkladı. Ferguson'a göre, Beckham'ın takımdan gönderilmesine, şarkıcı Victoria ile evlenmesi neden oldu. Ferguson, evlilik sonrası, Beckham'ın dikkatini futbola veremediğini savundu.

Beckhamın ManUdan ayrılma nedeni...

Alex Ferguson'ın, Manchester United menajerliğinden ayrılmasının ardından ifşaatları sürüyor. Önce, 2003 yılında, Chelsea'nin sahibi Roman Abramovic'ten iş teklifi aldığını ilk kez açıklayan Ferguson, şimdi de David Beckham'ın takımdan gönderilmesinin altında yatan nedenleri paylaştı.

Ferguson'a göre, Beckham ile yolların ayrılmasına, Spice Girls grubu üyelerinden Victoria ile evlenmesi yol açtı. Bu evlilik sonrası Beckham'ın futboldan çok ünlüler dünyasıyla ilgilenmeye başladığını ifade eden Ferguson; "Oysa ben bir futbol adamıyım. Oyuncularımın da futboldan başka hiçbirşey düşünmelerini istemem. Ancak Beckham'ın öncelikleri değişmişti. Bu nedenle kendisini Real Madrid'e gönderdik" diye konuştu.

Beckham'ın buna karşın Real Madrid'de de başarılı olduğunu vurgulayan Ferguson, yıldız oyuncunun, Avrupa'da başarılı bir kariyer sürebilecekken, Los Angeles Galaxy'e transferine ise inanamadığını dile getirdi.

Beckham'ın, herşeye karşın, küresel bir ikon haline gelmesinden memnun olduğunu vurgulayan Ferguson; "Ancak dediğim gibi ben bir futbol adamıyım. Beckham çok daha büyük bir futbolcu olabilirdi ve ben o Beckham'ı görmek isterdim" dedi.

Haberin Devamı

(ntvspor)

Yazarlar