Fenerbahçe Son dakika - Beijing Guoan'ın yardımcısından Min-Jae Kim itirafı! "Fenerbahçe büyük iş başardı"

Son dakika - Beijing Guoan'ın yardımcısından Min-Jae Kim itirafı! "Fenerbahçe büyük iş başardı"

08.08.2021 - 19:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Beijing Guoan'dan transfer ettiği Min-Jae Kim ile ilgili eski antrenörü Zoran Jankovic konuştu. Jankovic, "Kim, Porto ile görüşme halindeydi. Tottenham ve Juventus scoutları onu izlemeye geliyordu. Fenerbahçe'nin nasıl yaptığını bilmiyorum ama çok büyük bir iş başardı" dedi.

Son dakika - Beijing Guoanın yardımcısından Min-Jae Kim itirafı Fenerbahçe büyük iş başardı

Fenerbahçe, Beijing Guoan'dan Güney Koreli savunma oyuncusu Min-Jae Kim'i transfer etti.  

Haberin Devamı

Min-Jae Kim hakkında Beijing Guoan Teknik Direktörü Slaven Bilic'in yardımcısı Zoran Jankovic beIN Sports'a değerlendirmelerde bulundu. 

"Seviyesi Çin Ligi'nin üstündeydi"

"24 yaşında olmasına rağmen ben onun kadar iyi bir savunmacıyla az karşılaştım. Seviyesi Çin Ligi'nin üstündeydi ve Avrupa'nın elit kulüplerinde oynayabilecek bir seviyedeydi. Sahada sanki alt yaştan oyuncularla oynuyormuş kadar rahat ve sorunları kolaylıkla çözüyor"

Üçlü savunmada nasıl bir performans verir?

"Biz takım olarak üçlü savunma kullanmıyorduk ancak zeki bir oyuncu ve özellikleriyle problem yaşamayacağını düşünüyorum."




Artıları ve eksileri

"Oyun görüşünü çok beğeniyorum. Topu ayağına aldığında oyunu iyi okuyor ve topu doğru isimle buluşturuyor. Uygun pozisyonda birini bulamazsa savunmadan topla çıkmayı tercih ediyor. Hava toplarında da etkili bir oyuncu. En büyük eksisi ise rahatlığı. Etrafındakilerden üstte olduğunu bilmek onu bu rahatlığa sevk edebiliyor ve takımın kalesinde pozisyona sebep olabiliyor."

"Fenerbahçe çok büyük bir iş başardı"

"Kim, Porto ile görüşme halindeydi. Tottenham ve Juventus scoutları onu izlemeye geliyordu. Fenerbahçe'nin nasıl yaptığını bilmiyorum ama çok büyük bir iş başardı. Yakında onu siz de çok iyi tanıyacaksınız."

Yazarlar