Basaksehir Bekir kendisine küfreden taraftarı yakalattı!

Bekir kendisine küfreden taraftarı yakalattı!

17.11.2015 - 11:08 | Son Güncellenme:

Başakşehirli futbolcu, Kasımpaşa maçında kendisine haraket eden taraftarı polise şikayet etti, kameralardan tespit edilen Z.G. için kamu davası açıldı…

Bekir kendisine küfreden taraftarı yakalattı

BAŞAKŞEHİRLİ futbolcu Bekir İrtegün kendisine küfreden taraftarı yakalattı.

Haberin Devamı

MAÇ BiTMEDEN TESPiT

Başakşehir'in Kasımpaşa'ya konuk olduğu 21 Ağustos'ta oynanan maçta Kasımpaşa taraftarlarının yer aldığı Maraton açık tribündeki Z.G. isimli şahıs, "Ulan şerefsiz, adam gibi topunu oyna! Şerefsiz bir anda futbolcu mu oldun, sen herkesi dudağından öpmeye devam ediyor musun!" diye bağırdı. Bekir İrtegün’ün şikayeti üzerine stattaki güvenlik kamerasından yeri tespit edilen kişi maç bitmeden yakalandı.

MAHKEMEYE SEVK EDiLDi

YAŞANANLARDAN sonra Bekir İrtegün şikayetçi olduğu için savunması alınan Z.G. Başakşehirli futbolcuya küfür ettiği suçlamasını kabul etti. Şüphelinin Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önlemesi’ne dair 6222 sayılı kanuna muhalefetten hakkında işlem yapıldı. Soruşturma sona erene kadar spor müsabakalarını izlemekten men edilen Z.G. daha sonra mahkemeye sevk edildi. Bir yıl süreyle hiçbir futbol maçını stattan izleyemeyecek olan Z.G.'nin en az bir yıl hapis cezası alması da gündemde. (Millet)

Yazarlar