Fenerbahçe Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye uyarı! 'Hiçbir takımdan korkmuyorlar'

Belçikalı gazeteciden Fenerbahçe'ye uyarı! 'Hiçbir takımdan korkmuyorlar'

23.02.2024 - 19:25 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe'nin rakibi Belçika temsilcisi Royale Union Saint Gilloise oldu. Sarı-lacivertlilerin, Belçika temsilcisi ile eşleşmesinin ardından ilk uyarı Belçikalı gazeteciden geldi.

Belçikalı gazeteciden Fenerbahçeye uyarı Hiçbir takımdan korkmuyorlar

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu'nda Belçika ekibi Royale Union Saint Gilloise ile eşleşti. Sarı-lacivertlilerin rakibi ile ilgili Belçika'dan değerlendirme geldi.

Haberin Devamı

Belçikalı gazeteci Frank Dekeyser, Fenerbahçe ile Royale Union Saint Gilloise arasındaki eşleşme hakkında konuştu. Fanatik'e değerlendirmede bulunan Frank Dekeyser, "En güçlü yönleri, zihniyetleri. Çok çalışıyorlar, pes etmiyorlar ve hiçbir takımdan korkmuyorlar. Her zaman güçlü yönleriyle oynuyorlar. En kötüsü ise maçlara yavaş başlama eğilimleri. İç sahada Frankfurt karşısında erkenden 2-0 geriye düşmeleri gibi" dedi.

Royale Union Saint Gilloise forması giyen Mohammed Amoura ile Cameron Puertas'a dikkat çeken Frank Dekeyser, "Fenerbahçe, Mohammed Amoura ve Cameron Puertas'a dikkat etmeli. Hücum hattında oldukça tehlikeli bir takım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin kadro kalitesini yorumlayan Frank Dekeyser, "İki yıl önce oynanan Antwerp maçında İstanbul'daydım. Harika bir atmosfer vardı. Fenerbahçe'nin; Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Leonardo Bonucci ve Cengiz Ünder gibi gibi oyuncularla donatılmış harika bir takımı var" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

İki takımın tur şansını eşit gören Frank Dekeyser, "Gilloise, Avrupa'daki her maçı seviyor. Heyecanlılar çünkü Fenerbahçe büyük bir geçmişe sahip harika bir takım. Turu tam ortada, yüzde 50-50 olarak görüyorum. Çünkü bu takım, Frankfurt'u eledi. Fenerbahçe'nin yapacağı en büyük hata, bu takımı hafife almak olur" diye konuştu.

İLK MAÇ BELÇİKA'DA

Royale Union Saint Gilloise ile Fenerbahçe arasındaki eşleşmenin ilk maçı 7 Mart'ta Belçika'da oynanacak. Dev mücadelenin rövanşına ise 14 Mart'ta Kadıköy ev sahipliği yapacak.