Fenerbahçe Belhanda ve Fenerbahçe! Yeniden...

Belhanda ve Fenerbahçe! Yeniden...

28.03.2014 - 12:19 | Son Güncellenme:

Geçen sezon Montpellier'de oynarken adı uzun süre Fenerbahçe ile anılan Belhanda Dİnamo Kiev'e transfer olmuştu. Belhanda'nın adı yeniden Fenerbahçe ile anılıyor.

Belhanda ve Fenerbahçe Yeniden...

Fenerbahçe'nin transferi için uzun süreler harcadığı ve Fransa'da ardı arkası kesilmeyen görüşmeler yaptığı Younes Belhanda, yeni kulübünden ayrılmak istiyor.

Haberin Devamı

Menajeri Fenerbahçe ile temas halinde!

Menajeri ile konuşan Younes Belhanda, Ukrayna'da yaşanan iç savaştan, Kırım'ın ayrılışından ve Rusya ile yaşanan gerginlikten ötürü çekindiğini, ailesiyle birlikte daha güvenli bir ülkeye gitmek istediğini menajerine iletti. Menajeri ise Younes Belhanda'dan bu mesajı aldıktan sonra acilen kulüp aramaya başladı. Menajeri de Belhanda'dan gelen talep üzerine, ilk olarak Fenerbahçe ile temasa geçti.

Belhanda'nın savaş korkusu!

Konu hakkında bir açıklama yapan Younes Belhanda; "Kiev'de işler şu an sakin, güvendeyiz. Eşim, kardeşim, kardeşimin eşi ve çocuğuyla birlikte yaşıyoruz. Ancak, bir an ülkede işler ters gidiyor diye düşünürsem direkt ayrılacağım. Ülkede neler olduğunu gözlemliyorum. Rusya'nın buraya çıkartma yapacağını düşünüyorum veya sivil bir savaş çıkabilir. Bu nedenle menajerime başka bir yer bulmalıyız dedim" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Belhanda, ligin ve kulübün durumuyla ilgili olaraksa; "Lig devam ediyor ama Kırım kulüpleri ligden çekildi. Dinamo Kiev'de yönetim duurmu sabitleştirmek ve sakinleştirmek istiyor. Ancak, oyuncular arasında durum böyle değil. Bu koşullar altında çalışmak, futbol oynamak hiç kolay değil" diyerek görüşünü açıkladı.

(Sporx)

BELHANDA ÇILDIRDI! AMRABAT TOKADI YEDİ...