Beşiktaş "Benfica'nın işi zor"

"Benfica'nın işi zor"

22.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Shakhtar Donetsk’ten kiralık geldiği 2012-13 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş forması giyen Dentinho, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Benfica’nın şansını değerlendirdi.

Benficanın işi zor

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Shakhtar Donetsk’ten kiralık geldiği 2012-13 sezonunun ikinci yarısında Beşiktaş forması giyen Dentinho, Portekiz basınına yaptığı açıklamada Benfica’nın şansını değerlendirdi. Zorlu maç öncesi Kartal’ın avantajlarını anlatan Brezilyalı yıldız, Vodafone Arena’da müthiş bir atmosferin olacağını aktardı.

Kariyerine Shakhtar Donetsk’te devam eden Dentinho, Benfica’nın tribün atmosferinden çok etkileneceğini belirterek, “Benfica için zor bir akşam olacak, hem de çok zor. Beşiktaş deplasmanında oynamak kolay değildir. Bana göre dünyada sadece birkaç takım, Beşiktaş’ı deplasmanda yenebilir. Çünkü o atmosferde rakip olarak oynamak çok zor” yorumunu yaptı.

Türk taraftarların statta inanılmaz bir ortam oluşturduğunu da belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Benfica için esas engel Türk taraftarlar. İnanılmaz bir atmosfer yaratıp, takımlarına müthiş yardım ediyorlar. Kabul ediyorum, Benfica iyi bir takım ama onları İstanbul’da çok zor bir akşam bekliyor” dedi.