Fenerbahçe "Beni hoca ilgilendirir"

"Beni hoca ilgilendirir"

13.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Aatif Chahechouhe dün düzenlenen imza töreni sırasında transferi ile ilgili eleştiriler için, “Beni ilgilendiren saha içindeki performansım ve hocamızın bundan duyacağı memnuniyettir” dedi.

Beni hoca ilgilendirir

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, daha önce anlaştığı futbolcular Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek için imza töreni düzenledi.

Ülker Stadı’nda gerçekleştirilen törende Chahechouhe 3, Fabiano 1 ve Ramazan 4 yıllık mukaveleye imza attı.

Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu kaydetti. Faslı futbolcu, “Türkiye’deki 4. yılımda büyük kulüp hedefimi gerçekleştirdim. Burada gösterilen ilgi ve saygı beni çok etkiledi” ifadelerini kullandı.

Faslı futbolcu, sarı-lacivertli kulübe transferi sırasında yapılan eleştiriler ile ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Eleştiriler futbolun bir parçası, başkanımız ve teknik ekip kalitemi bilerek buraya gelmemi istediler, Türkiye’de iyi sezonlar geçirdiğimi düşünüyorum. Ben tamamen işime konsantre olmak istiyorum. Beni ilgilendiren saha içindeki performansım ve hocamızın bundan duyacağı memnuniyettir.”

Haberin Devamı

Zorluk olacak

Fenerbahçe tarihinin ilk Faslı futbolcusu olan Chahechouhe, Vitor Pereira’nın antrenmanlarda denediği 3-5-2 sistemi ile ilgili olarak ise “Sivasspor’da 3-5-2’ye alışık değildik, 4-4-2 oynuyorduk. Ben de forvet arkası ve kanatlarda görev yapıyordum. Yeni bir kulüpteyim, yeni bir takımdayım, yeni bir hoca ile yeni bir sistem deniyoruz. Tabii ki bazı zorlukları var ama ben en iyi şekilde adapte olmaya çalışıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Brezilyalı kaleci Fabiano transferi sebebiyle başkan, yönetim kurulu ve teknik ekibe teşekkür etti. Ramazan Civelek de A takıma çıkan bir oyuncu için ilk kez imza töreni düzenlendiğini vurgulayarak, “Benim için çok özel bir gün” dedi.

‘Gökhan Gönül kim?’

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, imza töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yaptı. Mahmut Uslu, Beşiktaş’a transfer olan Gökhan Gönül ile ilgili “Gökhan Gönül kim, bizim oyuncumuz değil. Bizim oyuncumuz olmayan bir oyuncuyla ilgili yorum yapmayız. Öyle değil mi” diye konuştu.

Uslu, “Diego Ribas bir daha Fenerbahçe’ye dönmeyecek” dedi. Uslu, “Bize gelen resmi bir teklif yok. Diego izinli ve şu anda süresi var. Mecburen izin verdik, öbür türlü gitmezdi. Takım bulamazsa burada çalışır” dedi.

Haberin Devamı

Mahmut Uslu, EURO 2016’da oynanan Portekiz-Fransa finali sonrası attığı tweet’ler nedeniyle eski hakem Selçuk Dereli’ye de tepki gösterdi.

Yazarlar