Fenerbahçe Benzia adım adım Olympiakos'a

Benzia adım adım Olympiakos'a

29.08.2019 - 17:49 | Son Güncellenme:

Olympiakos ile anlaşan eski Fenerbahçeli Yassine Benzia, Atina’ya ayak bastı, sağlık kontrolünün ardından imza atacağı belirtildi. 

Benzia adım adım Olympiakosa

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Yassine Benzia’nın yeni takımı belli oldu. Bonservisi Lille takımında bulunan ancak Fransız ekibinin kadroda düşünmediği Cezayirli futbolcu Yunanistan’ın yolunu tuttu.

Olympiakos ile anlaşan futbolcu bugün Atina’ya giderek yeni takımıyla sözleşmenin son detaylarını konuştu. Sağlık kontrolünden geçmesinin ardından futbolcunun, kısa bir süre içersinde kendisini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Fener’de formayı unuttu

Yassine Benzia geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında sarı-lacivertliler tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Sezonun bu bölümü için belirlenen oyuncu listesine alınmayan 24 yaşındaki oyuncu, 1 Şubat’taki Göztepe maçının ardından bir daha sahaya çıkmamıştı.

Haberin Devamı

Valbuena’dan sonra ikinci oldu

Benzia geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe’de geçirip, bu sezon Olympiakos’un yolunu tutan ikinci oyuncu oldu. Daha önce Mathieu Valbuena da Yunan ekibinin yolunu tutmuş ve şu ana kadarki performansıyla büyük beğeni toplamıştı. 

Benzia adım adım Olympiakosa