VoleybolBerka Buse Özden: Ablalarım beni çok güzel karşıladılar!

Berka Buse Özden: Ablalarım beni çok güzel karşıladılar!

19.06.2025 - 21:28 | Son Güncellenme:

Milli voleybolcu Berka Buse Özden, Kanada maçından sonra konuştu.

Berka Buse Özden: Ablalarım beni çok güzel karşıladılar

A Milli Kadın Voleybol Takımı, İstanbul’un ev sahipliğinde oynanan Voleybol Milletler Ligi’nin 2. hafta 2. maçında Kanada’yı 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından genç oyuncu Berka Buse Özden, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Takımın bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Uyanık, "Takımla da, kendimle de çok gurur duyuyorum. Ablalarım bana hep yardımcı oluyorlar. O yüzden onlara da çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir enerji var sahada, atmosfer de çok güzeldi. Taraftarlarımızın desteği de çok güzeldi. Güzel bir galibiyet aldık bu yüzden çok mutluyum" şeklinde konuştu.

Milli takıma ilk çağrıldığında çok mutlu olduğunu söyleyen ve galibiyet serisine ilişkin de konuşan Berka Buse Özden, "Havalara uçtum. Ablalarım beni çok güzel karşıladılar. Her takıldığım noktada, antrenmanda, maçta hep destek oluyorlar. İnşallah hep böyle devam edeceğiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Umarım kazanarak devam edeceğiz. Çin’de küçük bir Türkiye kitlemiz vardı. Burada salon her maç dolu. O yüzden çok güzel atmosfer oluyor. Kenarda da, oyunda da hep ben de onlara eşlik ediyorum" ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil
Aşk tazelediler! Ünlü çiftten nişan sonrası romantik tatil

Cadde | 19.06.2025 - 07:16

Oyuncu Hazal Çağlar ile Samet Akaydın nişan sonrası tatile gitti.

Yazarlar