İngiltere Premier Lig Bernardo Silva'dan Ballon d'Or tepkisi! 'Hiç mantıklı değil'

Bernardo Silva'dan Ballon d'Or tepkisi! 'Hiç mantıklı değil'

08.09.2023 - 18:19 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Manchester City'nin yıldızı Bernardo Silva, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Portekizli orta saha, Ballon d'Or listesinde yer almamasına dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Bernardo Silvadan Ballon dOr tepkisi Hiç mantıklı değil

Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City'nin kilit isimlerinden Bernardo Silva suskunluğunu bozdu. İspanyol basınından ESPN'e açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Manchester City'de oyuncuların gösterdiği başarıların yeterince takdir edilmediğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Bernardo Silva açıklamasında, "urada şikayetçi değilim ancak diğer kulüplerin daha az şey yaparak Manchester City'den daha fazla itibar kazandığını düşünüyorum. Örneğin, Benfica'dayken güzel bir şey yapıyorsunuz ve onlar bunu harikaymış gibi gösteriyorlar. Burada, City'de harika bir şey yapıyorsunuz ve onlar da bunu normal gösteriyorlar" diye konuştu.

Bernardo Silvadan Ballon dOr tepkisi Hiç mantıklı değil

Portekizli oyuncu tepkisini şu şekilde noktaladı: "Premier Lig'de oynuyoruz ve beş yılda dört şampiyonluk kazanıyoruz, her yıl Premier Lig'de yılın takımını kontrol ediyoruz ve hiçbir zaman en fazla oyuncuya sahip takım olmadığımızı görüyoruz. En iyi teknik direktöre sahip değiliz, en iyi oyuncular bizde değilse nasıl 5 yılda 4 şampiyonluk kazandık. Bu hiç mantıklı değil. Bu muhtemelen City oyuncularının gerektiği kadar kredi alamadığını gösteriyor."

Haberin Devamı