Beşiktaş Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: VAR kayıtları açıklanmalı

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: VAR kayıtları açıklanmalı

20.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Konyaspor-Galatasaray maçında Muslera ile Sehic arasında yaşananları değerlendirdi, “Her şey hakemin gözünün önünde oldu. Bu olayın VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: VAR kayıtları açıklanmalı

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ gündemdeki konulara ilişkin ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk olarak Konyaspor-Galatasaray maçında Muslera ile Sehic arasında yaşananları değerlendiren Kocadağ, “Gaziantep’le oynadığımız maçta Nkoudou pozisyonunun VAR kayıtlarını yayınlayarak hem oyuncumuzu hem de hakemi hedef yaptılar. Ankaragücü maçında Josef’e soyunma odasında kırmızı kart gösterdiler. Konya’daki pozisyonun üzerinden iki gün geçti ses yok. Kaleciler arasında yaşananlar hakemin gözünün önünde oldu. Bu pozisyonun VAR kayıtlarının yayınlanmasını istiyoruz. Aslında bunu kamu vicdanı istiyor. Hakem ne demiş, VAR ve AVAR ne yapmış bilmek hakkımız” diye konuştu. Emre Kocadağ, Hatayspor ve Gaziantep’in ligden çekilmeleri ardından TFF’nin uygulamaya koyduğu kararların adil olmadığını da dile getirdi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı yönetici, “TFF bazı kararlarını gözden geçirmek zorunda. UEFA Şampiyonlar Ligi kriteri ortada. Biz 18 deplasmana gitmiş olacağız, rakiplerimiz 16. Bu ciddi bir haksızlık. Deprem nedeniyle ligden çekilmek durumunda kalmış takımları hükmen mağlup saymak, maç oynamadan rakiplerine üç puan vermek, bu puanlarla şampiyonun ve düşenlerin belirlenmesi hatta galibiyet rekorlarının kırılması hakkaniyet değil. TFF’nin aceleci verdiği karar neticesinde ligin sonunda ne oynanan deplasman sayıları eşit olacak ne de oynanan maç sayıları. Deprem nedeniyle iki güzide kulübümüzün ligden çekilmesi normal ama maç oynamadan rakiplerine üç puan vermek normal değil” ifadelerini kullandı.

‘Kendi kaderimizi belirleyeceğiz’

Emre Kocadağ son 3 maçı kazanarak yeniden iyi bir hava yakaladıklarının altını çizdi. Ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğine vurgu yapan Kocadağ, “Takımımız inşallah milli aradan sonra kaldığı yerden yoluna devam edecek. Önümüzdeki maçları kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Üç puanlı ligde her şey olabilir. Kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz” diye konuştu.

120. yıl mesajı

Başkan Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Kulübü’nün 120. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Çebi mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyetimizin 100. yılını idrak ettiğimiz şu günlerde var gücümüzle “Yaşasın CUMHURİYET” diyerek, 29 Ekim’e doğru kanat çırpmaya başladık. Kulübümüz, mart ayı içerisinde 120. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Yaşadığımız deprem felaketi dolayısıyla yapmayı planladığımız ve Beşiktaşlılığımıza yaraşır birçok etkinliği daha sonra gerçekleştirmek üzere ertelemiş bulunuyoruz. 19.03.2023 ise Dünya Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanıyor. Bu vesileyle yeryüzündeki tüm Beşiktaşlı dostlarımızın bu anlamlı gününü can-ı gönülden kutluyorum. “Bir gün değil, her gün Beşiktaş” diyerek, nice anlamlı günlerimizde buluşmak dileğiyle sevgilerimi sunuyorum.”

Haberin Devamı

Üç gün izin

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, İstanbulspor’u 3-1 yendikleri maçın ardından, Süper Lig’de milli araya girilmesi nedeniyle futbolcularına üç gün izin verdi. Siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe ile 27. hafta deplasmanda oynayacağı kritik derbinin hazırlıklarına çarşamba günü start verecek. Milli takımlara giden yerli ve yabancı oyuncuların yer almayacağı idman saat 18.00’de başlayacak.

Haberin Devamı

Rosier’e operasyon Tayyip’te kanama

Beşiktaş’ta Valentin Rosier’e boyun kisti nedeniyle cerrahi işlem uygulandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Boyun bölgesinde şişlik ve ağrı şikayeti nedeniyle tetkikleri yapılan Rosier’in değerlendirmesinde, kistik oluşum (enfekte tiroglossal kist) tespit edilmiş olup oyuncumuza Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde cerrahi tedavi uygulanmıştır. Başarılı bir cerrahi işlem geçiren Rosier’in tedavi süreci devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

İstanbulspor maçında sakatlık geçiren Tayyip Talha’nın ise çekilen MR’ında sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve kanama tespit edildiği belirtildi. A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Tayyip’in Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılacağı ifade edildi. Rosier’in ise 4-5 gün sonra bireysel antrenmanlara başlayabileceği öğrenildi.

Yazarlar