Beşiktaş Beşiktaş, Atiba ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı

Beşiktaş, Atiba ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı

03.07.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı kulüp, Kanadalı emektar oyuncuyla 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Atiba ile 1 yıl daha sözleşme imzaladı

Romain Saiss, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun transferlerini açıklayan Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson'la 1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş formasını 9 sezondur terleten ve siyah-beyazlı camianın efsane isimleri arasına giren Kanadalı futbolcuyla yapılan görüşmeler sonucunda 1 yıllık kontrat imzalandı. Kanada ile bu sene FIFA Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan Kaptan Atiba, sezon sonunda 1 yıl daha oynamak istediğini belirtmiş ve Beşiktaş yönetimi de bu isteği olumlu karşılamıştı.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Zaman, bazı şeyleri değiştirmez: Onun gibi. Atiba ile 1 yıl daha" ifadeleri kullanıldı.

DÜNYA KUPASI'NA BEŞİKTAŞ KAPTANI OLARAK GİDECEK

Kanada Milli Takımı’nın da kaptanı olan Atiba böylece Katar’da 21 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na Beşiktaş kaptanı olarak gidecek. 8 Şubat 2023’te 40 yaşına girecek Atiba sezon sonu Beşiktaş’ta 10. yılını tamamlayacak ve futbol kariyerini siyah-beyazlı forma altında noktalayacak. Beşiktaş’ta sembol isimler arasında yer alan Atiba, futbolu bıraktıktan sonra yardımcı antrenör olarak kulüpte çalışmaya devam etmeyi planlıyor.