Skorer Beşiktaş bölündü!

Beşiktaş bölündü!

17.10.2008 - 01:50 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlı takım, Ankara’ya iki ayrı otobüsle gitti. Daha önce futbolcularla birlikte seyahat eden tercümanlar, malzemeciler ve takım korumaları, oyuncuların daha rahat yolculuk etmeleri için ayrı araca bindirildi

Beşiktaş bölündü

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli geldiği günden beri rüzgârını estirmeye devam ediyor.
Siyah-beyazlı takımdaki ilk antrenmanında tercümanları saha dışına çıkartan, ardından tesislerdeki soyunma odalarında yaptırdığı tadilatla gündeme gelen Denizli, takıma getirdiği değişikliklerin sonuncusunu dün sabah Ankara’ya giderken gerçekleştirdi.
Kartal’da futbolcular, özel bir firmadan kiralanan geniş koltuklu otobüsle Ankara’ya götürülürken, diğer çalışanlara daha önce futbolcular için kullanılan otobüs hazırlatıldı. Geçmiş dönemdeki deplasmanlarda oyuncularla birlikte seyahat eden tercümanlar, korumalar, malzemeciler ve kulüp çalışanları, futbolcuların rahatlığı için ayrı bir araçla Ankara’ya götürüldü.

Haberin Devamı

Kafile başkanı Denizli
Uzun yıllardır Ankara’ya uçakla giden, otobüs tercih edildiği zamanlarda ise tek araçla seyahat eden siyah-beyazlılarda iki otobüslü döneme geçilirken, kafilenin başkanlığını da Mustafa Denizli yaptı. Siyah-beyazlı kafilede yönetimden hiç kimsenin olmaması dikkat çekti. Beşiktaşlı idarecilerin maç günü Ankara’ya gidecekleri bildirildi. Öte yandan Beşiktaş kafilesinin Ankara’da kaldığı oteli de tamamen kapattığı öğrenildi.