Beşiktaş "Beşiktaş çocukluk hayalimdi"

"Beşiktaş çocukluk hayalimdi"

18.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Napoli maçını UEFA’ya değerlendiren Gökhan İnler, Kartal’da çok mutlu olduğunun altını çizdi, “Beşiktaş’a transfer olmak çocukluk hayalimdi. Harika bir kulübe geldim” dedi.

Beşiktaş çocukluk hayalimdi

İtalya’da uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Napoli’ye karşı yarın akşam Beşiktaş formasıyla sahaya çıkacak olan Gökhan İnler çok heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Türk asıllı İsviçreli futbolcu, uefa.com’a yaptığı açıklamada, “Dört yılımı geçirdiğim Napoli ile karşılaşmak çok güzel olacak. Napoli’ye transfer olmadan önce Udinese forması ile San Paolo’da onlara bir gol atmıştım. Oraya geri dönmek güzel bir duygu. Napoli’ye karşı oynayacağımız iki karşılaşma için sabırsızlanıyorum” yorumunu yaptı. Gökhan İnler, Napoli formasıyla daha önce Villarreal ve Chelsea’ye birer gol attığını da ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş’a transferini de değerlendirdi. Samimi ifadeler kullanan Gökhan İnler, “Çocukluğumdan beri Beşiktaş’ın maçlarını, derbilerini hep seyretmişimdir. Beşiktaş’a transfer olmak çocukluk hayalimdi ve çok mutluyum. Harika bir kulübe geldim. Ben çocukken Beşiktaş benim İsviçre’de yaşadığım bölgenin yakınında kamp yapardı. Antrenmanlarını izlemeye giderdim. Beşiktaş her zaman kalbimdeydi” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Başarılı futbolcu, Beşiktaş’a uyum sağlamasında teknik heyet ve takım arkadaşlarından büyük destek gördüğünü sözlerine ekledi.

Lider İnler

İtalya deplasmanında Beşiktaş’ın oyun lideri Gökhan İnler olacak. Uzun yıllar Napoli’de top koşturan yıldız futbolcu, Teknik Direktör Şenol Güneş’in adeta saha içindeki yardımcılığını yapacak.

Yetenekleri ve tecrübesiyle Beşiktaş’a önemli katkılarda bulunan Gökhan İnler’in zorlu karşılaşmada çok kritik görevler üstleneceği aktarıldı. Güneş’in, Kayserispor deplasmanına götürmeyerek dinlendirdiği deneyimli futbolcuya, Atiba ile birlikte oyundaki tempoyu ayarlama görevini vereceği vurgulandı.

Sıcak mesaj yolladı

Gökhan İnler, Napoli’ye karşı oynayacağı maçla ilgili instagram hesabından bir mesaj yayınladı. 2011-15 yılları arasında Napoli’de top koşturan Gökhan, antrenmanda çekilen bir fotoğrafını paylaşırken İngilizce, İtalyanca ve Türkçe olarak; “Büyük maça hazırlık” ifadelerini kullandı. Gökhan mesajın en sonuna da Türkçe, “Kartal İnler” yazdı.

Beşiktaş çocukluk hayalimdi