Beşiktaş Beşiktaş, Dele Alli'nin ardından bir transferi daha bitirdi! İşte sözleşme detayları

Beşiktaş, Dele Alli'nin ardından bir transferi daha bitirdi! İşte sözleşme detayları

19.08.2022 - 13:27 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transferde atağa kalktı! Everton'dan Dele Alli'yi kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Beşiktaş, İngiliz futbolcunun ardından bir transferi daha bitirdi. Resmi açıklamanın yapılması an meselesi...

Beşiktaş, Dele Allinin ardından bir transferi daha bitirdi İşte sözleşme detayları

Beşiktaş transferin bitmesine sayılı günler kala üst üste hamleler yapmaya devam ediyor. Everton'dan İngiliz yıldız Dele Alli'yi bitirme noktasına gelen Siyah Beyazlılar bir futbolcunun daha transferinde mutlu sona ulaştı. Resmi açıklamanın yapılması artık an meselesi. İşte transferin tüm detayları...

Haberin Devamı

DELE ALLI'DE GERİ SAYIM

Beşiktaş, Dele Alli’yi resmen kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. Everton’dan satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanacak olan 26 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz futbolcu kısa süre içinde İstanbul’a gelecek ve sağlık kontrolünden sonra imzayı atacak.

Dele Alli’nin siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede kariyerinde yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş’a gelmek istediğini söylediği öğrenildi. Bazı teklifler almasına rağmen bir süre için İngiltere’den ayrılmak istediğini aktaran başarılı futbolcunun, “İngiltere’den ayrılmaya karar verdim. Çünkü düzenli futbol oynamak, eski günlerime dönmek ve yeniden doğmak istiyorum. Beşiktaş’a üst seviyede katkı yapabileceğimi düşünüyorum. Beşiktaş’ın da bana çok iyi geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Dele Allinin ardından bir transferi daha bitirdi İşte sözleşme detayları

Bu arada Dele Alli’nin kiralık sözleşmesinde 7 milyon euroluk iki taraflı satın alma opsiyonu olacağı aktarıldı. Beşiktaş, Weghorst’u da Burnley’den kiralarken kontratına 10 milyon euroluk satın alma maddesi koydurmuştu.

STOPER İÇİN ADAYLAR AMARTEY VE SAMY MMAEE! YERLİ STOPERDE KORAY GÜNTER İSMİ GÜNDEMDE

Beşiktaş'ta savunmaya yapılacak takviyeler için de girişimler sürüyor. Siyah Beyazlar, Leicester City'de forma giyen Daniel Amartey ve Ferencvaros'tan Samy Mmaee için her iki futbolcu ve kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Savunmaya en az iki transfer yapmayı planlayan Beşiktaş'ın bir de yerli stoper transfer etmek istediği belirtildi.

Beşiktaş, Dele Allinin ardından bir transferi daha bitirdi İşte sözleşme detayları

Türk stoperler içinde en önemli aday ise Koray Günter... Verona'nın Isak Hien'i transfer etmesinin ardından Beşiktaş için Koray Günter fırsatı doğabilir. kadrosunda Türk oyuncu sıkıntı yaşayan Beşiktaş, Koray Günter'i transfer ederek kontenjanda yer açmayı hedefliyor.

VALERIEN ISMAEL'DEN TRANSFER SÖZLERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, Alanyaspor maçının ardından transfere dair önemli mesajlar vermişti. Fransız teknik adam, "Transfer için çalışmalarımız sürüyor. Takıma kalite katacak, kadro derinliği sağlayacak isimleri araştırıyoruz. Rotasyonda kullanabileceğimiz, oyunu gerekli anlarda tutabileceğimiz ve kırmızı kart gördüğümüzde o kırmızı kartı telafi edebileceğimiz bölgelere destek sağlamak istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Dele Allinin ardından bir transferi daha bitirdi İşte sözleşme detayları

BİR TRANSFER DAHA: KEREM ATAKAN KESGİN

Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'dan Kerem Atakan Kesgin'i renklerine bağlamak üzere.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen Beşiktaş, Demir Grup Sivasspor'un 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Atakan Kesgin için bir süredir girişimlerini sürdürüyordu.

Oyuncu ve kulübüyle bir süredir devam eden görüşmeler sonrasında Sivasspor ile bonservis konusunda anlaşan siyah beyazlılar, hafta içinde sağlık kontrolünden geçireceği Kerem'e 4 yıllık imza attıracak.

Beşiktaş, Dele Allinin ardından bir transferi daha bitirdi İşte sözleşme detayları

KEREM ATAKAN KESGİN'İN KARİYERİ

Bucaspor altyapısında yetişen Kerem Atakan Kesgin, Bucaspor A Takımı'nda forma giydiği dönemde Göztepe'nin dikkatini çekti. Genç oyuncu 170 bin Euro karşılığında Bucaspor'dan Göztepe'ye transfer oldu.

Göztepe'de 2 sezon forma giyen Kerem Atakan Kesgin, 2020 yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Göztepe'den Sivasspor'a transfer oldu. Rıza Çalımbay ile geçtiğimiz sezon büyük çıkış yakalayanm Kerem Atakan Kesgin, 27 karşılaşmada 3 gol 3 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Haberin Devamı

Transfermarkt verilerine göre Kerem Atakan Kesgin'in piyasa değeri ise 1 milyon Euro...