Beşiktaş Beşiktaş Devler Ligi'ne doğrudan katılamazsa...

Beşiktaş Devler Ligi'ne doğrudan katılamazsa...

14.05.2014 - 11:53 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılamadığı takdirde eleme turlarında çok zorlu bir yoldan geçecek.

Beşiktaş Devler Ligine doğrudan katılamazsa...

Son haftaya üçüncü sırada giren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılamadığı takdirde eleme turlarında çok zorlu bir yoldan geçecek.

Haberin Devamı

Son haftaya Galatasaray'ın bir puan gerisinde giren Beşiktaş, ligi üçüncü tamamlaması halinde birbirinden zorlu iki ön eleme turu oynayacak. Mevcut lig sıralamalarına göre ilk turda seribaşı olma ihtimali yüksek olan Beşiktaş'ın bu turdaki akıbeti Belçika, Ukrayna, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi'nde bu hafta alınacak sonuçlara göre şekillenecek. Kartal, seribaşı olursa Panathinaikos, Feyenoord, Grasshoppers, AEL Limassol ve Midtjylland'dan biri ile play-off mücadelesine girişecek. Play-Off turu çok zor olacak
Beşiktaş'ı bekleyen asıl tehlike ise play-off... Bir yıl mali problemler, bir yıl ise 3 Temmuz sürecinde UEFA'nın verdiği ceza sebebiyle Avrupa'dan men edilen siyah-beyazlılar, toplayabileceği puanlardan mahrum kalmıştı. 34.340 puanı bulunan Beşiktaş'ın playoff turunda seribaşı olma şansı bulunmazken, Kartal'ı Arsenal, Porto, Zenit, Leverkusen, Napoli gibi güçlü rakipler bekliyor. Galatasaray ligi üçüncü bitirdiği takdirde ise play-off'ta seribaşı olup olmayacağını Rusya'dan gelecek takım belirleyecek. Lokomotif gelirse 55.340 puanlı seribaşı olacak Aslan, Zenit ile CSKA geldiği takdirde ise ateşe düşecek.

Haberin Devamı

Beşiktaş Devler Ligine doğrudan katılamazsa...

(Sampiy10.com)

Yazarlar