Beşiktaş Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Ersin bombası! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Ersin bombası! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

08.05.2022 - 12:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş bu akşam Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Siyah-beyazlıların geçen sezon 3 kupa birden kazanan Ersin Destanoğlu için Avrupa'nın köklü kulübü ile el sıkıştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Ersin bombası Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

Spor Toto Süper Lig'de nefesler tutuldu, futbolseverler sezonun son derbisinin sonucunu merakla bekliyor. Beşiktaş, bu akşam saat 19.00'da son 7 maçını da kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Ersin bombası Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

GEÇEN SEZON YILDIZI PARLADI

Zorlu müsabaka öncesi Beşiktaş'ta sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Geçen sezon kalesinde başarılı performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Ersin Destanoğlu siyah-beyazlı takımın 3 kupa kazanmasında başrolü oynamıştı.  

12 MAÇTA KALESİNİ GOLE KAPADI

Bu sezon Beşiktaş ile 40 maça çıkan genç file bekçisi kalesinde 54 gol görürken 12 maçta da kalesini gole kapattı. 21 yaşındaki kalecinin güncel piyasa değeri ise 10 milyon euro.

ANLAŞMA ÇOK YAKIN

Akşam'da yer alan habere göre; Genç kaleci için Ligue 1 ekibi Nice devrede. Siyah-beyazlılar ile görüşmelerini sürdüren Fransız kulübü, transferde büyük yol kat etti. İki ekibin anlaşması durumunda imzalar atılacak.

BONSERVİS BEDELİ 7 MİLYON EURO

Haberin Devamı

Beşiktaş 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Nice ile anlaşmış durumda. Siyah-beyazlılar 7 milyon euronun yanında sonraki satıştan da pay istiyor. Yönetim Fransız ekibi ile sonraki satıştaki pay için ortak noktada buluşabilirse Ersin Destanoğlu'nun gidişine izin verecek.

 

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi Ersin bombası Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli

FRANSA'DA FORMA GİYEN İKİNCİ TÜRK ELDİVEN OLACAK

Başarılı file bekçisinin Nice'e transferi gerçekleşmesi halinde, Rennes kalesini koruyan Doğan Alemdar'la birlikte Ligue 1'de forma giyen Türk kaleci sayısı ikiye çıkacak.