Beşiktaş Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu

17.06.2022 - 19:09 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Kulübü, daha önce anlaşma sağladığı Gedson Fernandes için bir video paylaştı. Portekizli orta saha "Önümüzdeki haftayı bekleyin" dedi.

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferini duyurdu

Beşiktaş'ın Benfica'dan transfer ettiği Gedson Fernandes için siyah-beyazlılar bir paylaşım yaptı. Süper Lig devinin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda Portekizli futbolcu, "Önümüzdeki haftayı bekleyin" mesajını verdi.

Haberin Devamı

Öte yandan Gedson Fernandes için hazırlanan videonun 19.05'te paylaşılması dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü, Gedson Fernandes için Benfica ile transfer anlaşması sağlandığını geçtiğimiz dönemde Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirmişti.

Portekizli futbolcu için Benfica'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödendiği açıklanmış, Gedson Fernandes'in bir sonraki satışından Benfica'nın yüzde 50 pay alacağı açıklanmıştı. Portekizli oyuncu ile yapılan anlaşmanın 1 Temmuz 2022'de yürürlüğe gireceği belirtilmişti.

Öte yandan siyah-beyazlılar Gedson Fernandes ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı.

Rizespor'un geçtiğimiz sezon Benfica'dan kiraladığı 23 yaşındaki oyuncu Süper Lig'de 11 maçta oynadı. Tecrübeli orta saha bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Gedson Fernandes takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Haberin Devamı

İşte Beşiktaş'ın 19.05'te yaptığı paylaşım...