Skorer ‘Beşiktaş’ı bitirdiler’

‘Beşiktaş’ı bitirdiler’

31.12.2008 - 00:39 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlıların muhalefet liderlerinden Fikret Orman, Başkan Demirören ile televizyoncu Serhat Ulueren arasındaki, “Orman’ı bitirmek lazım” diyaloğuna yanıt verdi, “Onlar beni değil, Beşiktaş’ı bitirdiler” dedi

‘Beşiktaş’ı bitirdiler’

Beşiktaş muhalefet lideri Fikret Orman, Başkan Yıldırım Demirören ile televizyoncu Serhat Ulueren arasında yaşanan diyaloglara yanıt verdi.
Demirören her konuşmasında birlik beraberlik çağrısı yaptığına işaret eden Orman, “Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum. Biri çıkıp, ‘Fikret’i bitirmek lazım’ diyor, başkan da olur veriyor! Eğer sorun bende ise ve bunlar çözülecekse, genel kurul üyeliğinden de istifa ederim, seçimlere de girmem. Problemin nerede olduğu belli. Beşiktaş’a ne kadar zarar verdiğine kendisi karar verecek. Beni bitirmek yerine, benimle uğraşacaklarına, zamanlarını Beşiktaş’a yararlı olmaya harcasınlar. Çünkü onlar beni değil, Beşiktaş’ı bitirdiler” dedi.

Haberin Devamı

İşgal altında!
Siyah-beyazlı camianın etkili isimlerinden Metin Keçeli de yönetime yüklendi, “Bu yönetim kongre kararı almadığı sürece Beşiktaş işgal altındadır” diye konuştu. Keçeli şöyle devam etti:
“Yönetim bir an önce seçim kararı alıp, Beşiktaş’ın geleceğinin önünü açmalıdır. Beşiktaş, böyle endişeler taşımayan, yeni yönetimlere bırakmanın zamanıdır. Ve Yıldırım Demirören istifa etmelidir. Beşiktaş’ın büyüklüğünü yaşayan, hisseden yöneticilere devretmenin zamanı gelmiştir.”

‘Fikret’i bitirmen lazım’
Kanal Biz’de yayınlanan “Spor Meydanı” programı, 22 Şubat 2006’da Yıldırım Demirören ile Spor Müdürü Serhat Ulueren ile yapılan program öncesindeki “danışıklı dövüş”ü yayınladı. İşte Demirören ve Ulueren diyaloğu:

Y.D: Sinan (Engin) ne söyledi sana?
S.U: Bitirmen lazım Fikret’i (Orman) dedi?
Y.D: Doğru söylemiş.

Yazarlar