Beşiktaş Beşiktaş için gemileri yaktı: Transferim için kolaylık sağlayın

Beşiktaş için gemileri yaktı: Transferim için kolaylık sağlayın

15.08.2022 - 08:49 | Son Güncellenme:

Alanyaspor maçında 3-0 öne geçmesine rağmen 1 puanla yetinen Beşiktaş'ın gündeminde yer alan yıldız futbolcu transfer için kulübünden kolaylık istedi.

Beşiktaş için gemileri yaktı: Transferim için kolaylık sağlayın

Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Oyuna müthiş bir başlangıç yapan siyah-beyazlı takım, NKoudou, Salih Uçan ve Ghezzal'ın golleriyle yarım saatlik bölümde 3-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

İKİNCİ YARIDA ŞOK GOLLER

37'de yeni transfer Emrecan Uzunhan'ın ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atılması, teknik direktör Ismael'in tüm planlarını alt üst etti. Efkan Bekiroğlu, Romain Saiss (k.k) ve Candeias'ın gollerine engel olamayan siyah-beyazlı ekip, sahadan şok yenilgiyle ayrıldı: 3-3.       

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 

3-4 takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ismael'in ısrarla alınmasını talep ettiği yıldız futbolcu, siyah-beyazlı takıma gelmek için gemileri yaktı.

Beşiktaş için gemileri yaktı: Transferim için kolaylık sağlayın

EŞİYLE İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Christian Fassnacht eşiyle İstanbul’a gelmiş, Vodafone Park ve Nevzat Demir Tesisleri’ni gezmişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael’le yaptığı görüşmeden olumlu ayrılarak Kara Kartal’a transfer olmayı kabul eden 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bir süredir kulüplerin anlaşmasını bekliyordu.

Haberin Devamı

YÖNETİMDEN KOLAYLIK İSTEDİ

Tecrübeli isim, Beşiktaş’ın kendisi için 2.5 milyon eurodan yukarıya çıkmaması, kulübü Young Boys’un da 4 milyon euroda ısrarcı olması sonrasında harekete geçti. Başarılı futbolcunun, Young Boys yönetimiyle görüşüp siyah-beyazlılar’a transfer olmak istediğini ve bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği kaydedildi. Bu rest sonrasında Young Boys yönetiminin Beşiktaş’la yeni bir görüşme yapma kararı aldığı ve tarafların bu hafta içinde bir araya geleceği ifade edildi.

TAM BİR JOKER

Başarılı futbolcu, sağ kanat hattına ek olarak orta ve hücum hattının hemen hemen her bölgesinde forma giyebiliyor. Joker özelliği sebebiyle İsviçreli futbolcuyu kadrosunda görmek konusunda ısrarcı olan Ismael, Fassnacht’ı hem Ghezzal’ın yedeği hem de sol hatta bir alternatif olarak kullanmayı amaçlıyor. Başarılı oyuncunun skor üretme özelliği de Ismael’i cezbediyor. Genç teknik adam, bu transferin bir an önce bitirilmesini istiyor.