Beşiktaş Beşiktaş iki yıldız transferi için kararlı! Girişimler yeniden başlıyor

Beşiktaş iki yıldız transferi için kararlı! Girişimler yeniden başlıyor

24.03.2023 - 09:52 | Son Güncellenme:

Kadro değişimi sezon sonunda da sürecek olan Beşiktaş'ta, iki yıldız isim için geç kalmadan anlaşmaları bitirmesi hedefleniyor. Siyah beyazlı kulüp, daha önceden gündemine gelen iki yıldız için geç kalmadan anlaşmaları tamamlayacak.

Beşiktaş iki yıldız transferi için kararlı Girişimler yeniden başlıyor

Teknik direktör Şenol Güneş'in talepleri doğrultusunda kadro değişimi devam edecek olan Beşiktaş'ta, gündemine gelen iki ismin transferini bitirmek istiyor. İşte Beşiktaş'ta yaşanan son gelişmeler...

Haberin Devamı

YOLCU LİSTESİ KABARIK

Ara transferde Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Omar Colley ve Alexandru Maxim’i renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, kadrodaki bazı verimsiz isimlerle yollarını ayırmayı kararlaştırdı. Sözleşmeleri biten Nkoudou, Dele Alli ve Atiba sezon sonu kesin olarak takımdan ayrılacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek sezonun kadrosunda düşünmediği Welinton’un da kontratı bitiyor.

Beşiktaş iki yıldız transferi için kararlı Girişimler yeniden başlıyor

Siyah-beyazlılar, Valentin Rosier ve Romain Saiss’le de vedalaşacak. Deneyimli teknik adamın kulübeye çektiği iki oyuncu da sezon sonu büyük ihtimalle takımdan ayrılacak.

Haberin Devamı

VALENTIN ROSIER'NİN TALİPLERİ ARTIYOR

Sezon sonunda yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Valentin Rosier'nin talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Gelen son haberlere göre Fransız futbolcunun ülkesinden gelen teklifler var. Son olarak 26 yaşındaki oyuncuyu, Reims'in istediği bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı ekip ise 5 milyon Euro bandında bir teklif gelmediği sürece satışa sıcak bakmıyor. Rosier, Sporting Lisbon'dan 4.8 milyon Euro bedel karşılığında transfer edilmişti.

Beşiktaş iki yıldız transferi için kararlı Girişimler yeniden başlıyor

BORINI İÇİN KAPI YİNE ÇALINACAK
Fanatik'te yer alan habere göre ara transfer döneminde kadrosuna en çok katmak istediği isimlerden biri olan Fatih Karagümrük forması giyen Fabio Borini'ydi. İtalyan orta saha için kulübü ile yapılan görüşmelerde bir türlü orta yolu bulamayan Beşiktaş, transferi rafa kaldırmıştı. Ancak Siyah - Beyazlılar, 31 yaşındaki hücum oyuncusunu sezon sonunda kesin olarak kadrosuna katmak istiyor.

İtalyan oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olup boşa çıkacak olması da Beşiktaş'ın eli bir hayli güçlendi. Oyuncu ile anlaşma sağlanması halinde imzaların atılmasına kesin gözle bakılıyor.

Haberin Devamı

EL SHAARAWY İÇİN VAKİT KAYBEDİLMEYECEK
Kış transfer döneminde kadrosuna katmayı çok istediği Stephen El Shaarawy ile anlaşma sağlanamamıştı. Seria A ekiplerinden Roma forması giyen kanat oyuncusu için yaz döneminde yeniden girişimler olacak.

Yazarlar