Beşiktaş Beşiktaş ile anlaşamadı, Vida'nın yeni takımı belli oldu!

Beşiktaş ile anlaşamadı, Vida'nın yeni takımı belli oldu!

22.07.2022 - 17:23 | Son Güncellenme:

Beşiktaş ile sözleşme imzalayamayan ve kontratı sona eren Domagoj Vida'nın yeni takımı belli oldu.

Beşiktaş ile anlaşamadı, Vidanın yeni takımı belli oldu

Yeni sezon öncesi Beşiktaş'la yollarını maddi şartlar nedeniyle ayıran Domagoj Vida, birçok kulüple görüşmesinin ardından yeni takımına imza atıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından takımdan ayrılan Domagoj Vida'nın gelecek sezon hangi takımda forma giyeceği merak ediliyordu. Tecrübeli stoperin ismi Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana çeşitli Avrupa takımları ile anılıyordu.

Beşiktaş'ta geçirdiği dört sezonun ardından takımdan ayrılan Hırvat stoper Domagoj Vida, sürpriz bir imza atma aşamasında. Germanijak'ta yer alan habere göre 33 yaşındaki Hırvat stoperin Yunanistan temsilcisi AEK ile anlaşma sağladığı, yarın resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi. Futbolcunun şu an Atina'da imza için hazır bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş ile anlaşamadı, Vidanın yeni takımı belli oldu

MARSİLYA İDDİASI
Tecrübeli stoperin ismi Beşiktaş'tan ayrıldığından bu yana çeşitli Avrupa takımları ile anılıyordu. Geçtiğimiz haftalarda Monza, Sampdoria ve teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getiren Marsilya'nın futbolcuyla ilgilendiği iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

165 MAÇTA 16 GOL
2018 yılında Beşiktaş'a transfer olan 33 yaşındaki savunma oyuncusu Siyah-Beyazlı forma ile 165 maçta görev yapmış ve 16 kez de gol atma başarısı göstermişti.