Beşiktaş Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı! Atiba Hutchinson tarihe geçti

Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı! Atiba Hutchinson tarihe geçti

03.06.2023 - 21:36 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 37. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında enteresan bir olay yaşandı. Siyah-beyazlı ekip, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından penaltı vuruşu kazandı ve bu olay futbolseverleri şaşırttı. Öte yandan siyah-beyazlı takımın 40 yaşındaki futbolcusu Atiba Hutchinson tarihe geçti

Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı Atiba Hutchinson tarihe geçti

Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Gollerin yağmur gibi geldiği maça, hakem Volkan Bayarslan'ın son düdükten sonra verdiği penaltı damga vurdu. Öte yandan Beşiktaş'ın 40 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson tarihe adını yazdırdı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ 5 GOLLE GALİP 

Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanından 5-2 skorla galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Gedson Fernandes, 30. dakikada Cenk Tosun, 49. dakikada Vincent Aboubakar ve 79. dakikada Tayfur Bingöl ve 90+13. dakikada penaltıdan Atiba Hutchinson kaydetti.

Kasımpaşa'nın golleri ise 62. dakikada Aytaç Kara ve 86. dakikada Ryan Donk'tan geldi.

Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı Atiba Hutchinson tarihe geçti

ATİBA OYUNA GİRDİ

Beşiktaş'ın 40 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, karşılaşmanın 90+2. dakikasında Necip Uysal'ın yerine oyuna dahil oldu.

SON DÜDÜKTEN SONRA İLGİNÇ OLAY

Hakem Volkan Bayarslan, 90 dakikanın son düdüğünü çaldıktan sonra Beşiktaş, VAR incelemesiyle penaltı kazandı. Cenk Tosun'un son saniyede yerde kaldığı pozisyonda penaltı olduğunu belirten Volkan Bayaraslan, beyaz noktayı gösterdi.

Haberin Devamı

40 yaşındaki Atiba Hutchinson, 90+13. dakikada attığı golle maçın 5-2 bitmesini sağladı.

TARİHE GEÇTİ

Opta'nın verilerine göre Kasımpaşa filelerini havalandıran Atiba Hutchinson, Süper Lig tarihinde gol atan en yaşlı yabancı oyuncu oldu.

Beşiktaş maç bittikten sonra penaltı kazandı Atiba Hutchinson tarihe geçti