Beşiktaş Beşiktaş, Nathan Redmond’da mutlu sona yakın!

Beşiktaş, Nathan Redmond’da mutlu sona yakın!

02.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İç transferle işe başlayan, buradan çıkacak sonuca göre yeni simleri kadrosuna katacak olan Beşiktaş, kendisi açısından önemli gördüğü Nathan Redmond’da büyük bir mesafe kat etti. Siyah-beyazlılar, “mutlu sona yakınız” ifadesini kullandı.

Beşiktaş, Nathan Redmond’da mutlu sona yakın

Redmond’u ikna konusunda görevlendirilen Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, oyuncunun ailesiyle de bir görüşme yaptı. Futbolcuyla da şartlar konusunda konuşan ve koşulların üzerinden geçen Kazancı, İngiliz oyuncudan olumlu dönüş aldı.

Redmond’a bir haftalık süre veren siyah-beyazlıların, geçen sezon çok memnun kaldığı oyuncuyla anlaşmak üzere olduğu vurgulandı. İkna konusunda önemli bir mesafe kat eden Kazancı’nın, yaşanan gelişmeleri yönetimle paylaştığı vurgulandı. İmza konusundaki pozitif haberler, Teknik Direktör Şenol Güneş’i de mutlu etti.

Redmond dışında, kaleci Mert Günok ve Salih Uçan ile de sözleşme yenilemek için çalışmalar yapan siyah-beyazlılar, iç transferde başarı sağlarsa, transfer maliyetini çok aşağıya çekmiş olacak. Ceyhun Kazancı’nın ayrıca, Halil Dervişoğlu için Brentford ile de görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

‘GEÇEN SEZONUN ÜSTÜNDE OLMALIYIZ’

Beşiktaş, yeni sezon çalışmalarına başlarken, Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli teknik adam şu ifadeleri kullandı: “Camianın beklediği bir şampiyonluk var. Geçen senenin üstünde olmalıyız. Yeni dönemde yeni şeyler yapıp, eskinin üstüne bir şeyler katıp, daha iyisini yapmak istiyoruz. Alacağımız oyuncular olabilir, giden olabilir. Bunlar işin doğasında var.” Teknik ekip hakkında açıklama yapan Şenol Güneş, Burak Yılmaz’ın ekibe yeni katıldığını duyurdu. Güneş, “Geçen sene teknik heyette beraber çalıştığımız Bayram arkadaşımız vardı. Bu sene kendi özel işleri sebebiyle aramızda olmayacak” diye konuştu. Burak Yılmaz ise “Hayırlı sezonlar olsun. Benim için yeni bir dönem. Yaklaşık 2 ay önce sizin tarafınızdaydım, bu tarafa geçtim. Önce hocama, sonra başkanımız ve yönetim kuruluna, camiamıza teşekkür ediyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Sizlerin de yardımını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EMRECAN’A İMZA

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor’da forma giyen Emrecan Bulut’u kadrosuna kattığını duyurdu. Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, 20 yaşındaki futbolcu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.