Türkiye Kupası Beşiktaş şampiyonluk kupasına kavuştu!

Beşiktaş şampiyonluk kupasına kavuştu!

23.05.2024 - 23:38 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nın finalinde Trabzonspor'u 3-2'lik skorla mağlup eden Beşiktaş kupasını aldı. Beşiktaş'a kupasını Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi takdim etti.

Beşiktaş şampiyonluk kupasına kavuştu

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan final karşılaşmasında bordo-mavili ekibi 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11'inci kez kupayı kazandı. Mücadelenin ardından şampiyonluğu taraftarlarıyla kutlayan siyah-beyazlı futbolcular ve yönetim büyük sevinç yaşadı. Sahaya inerek tribünleri gezen başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu üyeleri kupa zaferini taraftarlarla '3'lü çektirerek' kutladı.

Haberin Devamı

Daha sonra kupa törenine geçilirken ilk olarak ikincilikle yetinen Trabzonspor'un teknik ekibi ve oyuncularına madalyaları takdim edildi. Saha ortasına kurulan platformda şampiyon Beşiktaş'ın teknik heyetine ve futbolcularına şampiyonluk madalyalarını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi verdi. Siyah-beyazlı takımın kaptanı Necip Uysal, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin verdiği kupayı havaya kaldırdı. Ayrıca iki takımın futbolcuları, madalya takdimi sırasında birbirlerini alkışladı.

MAÇIN OYUNCUSU SALİH UÇAN

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının oyuncusu da belli oldu. Siyah-beyazlı ekibin karşılaşmadaki 2'nci golünü kaydeden Salih Uçan, karşılaşmanın oyuncusu seçildi.

Yazarlar