Beşiktaş Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan flaş transfer açıklaması! 'Aşama kaydettik'

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'dan flaş transfer açıklaması! 'Aşama kaydettik'

03.07.2023 - 19:38 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın transfer gündemindeki yıldız futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancıdan flaş transfer açıklaması Aşama kaydettik

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, siyah beyazlı takımın transfer gündemindeki futbolcuların son durumları hakkında çarpıcı bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Coutinho hakkında açıklamalarda bulunan Ceyhun Kazancı, "Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon Euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız. Miha Zajc transfer listemizde yok" dedi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancıdan flaş transfer açıklaması Aşama kaydettik

Haberin Devamı

Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey'in transfer aşamasını açıklayan Kazancı, "Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Onana için Lens'e teklif verdiklerini söyleyen Ceyhun Kazancı, "Jean Onana için kulübü Lens’e kiralama teklifinde bulunduk. Fakat Lens, Onana’yı bonservisi ile vermek istedi. Şu an bu transferi durdurduk" sözlerini sarf etti.

Haberin Devamı

Halil Dervişoğlu ve Yusuf Yazıcı hakkında konuşan Kazancı, "Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an Halil için beklemeye geçtik. Yusuf Yazıcı gündemimizde yok" dedi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancıdan flaş transfer açıklaması Aşama kaydettik

Alanyaspor'a geri dönen Tayfur Bingöl'ün durumu hakkında konuşan Ceyhun Kazancı, "Tayfur Bingöl için Alanyaspor 1 milyon Euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz" sözlerini kullandı.

Romain Saiss'in takımdan ayrılmak istediğini söyleyen Kazancı, "Romain Saiss ayrılmak istiyor. Fakat henüz istediğimiz düzeyde bir teklif gelmedi. Beklentimizi karşılayan teklif gelirse ayrılığını onay veririz" açıklamalarında bulundu.

Yazarlar