Beşiktaş Beşiktaş, stoperde gözleri Lyanco’ya çevirdi

Beşiktaş, stoperde gözleri Lyanco’ya çevirdi

26.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sağ stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ta ibre, Southampton forması giyen Brezilyalı savunmacı Lyanco’ya döndü.

Beşiktaş, stoperde gözleri Lyanco’ya çevirdi

Vitor Tormena için geçtiğimiz günlerde Braga’ya resmi teklif yapan siyah-beyazlılar, Portekiz kulübüyle anlaşma sağlayamadı. Braga’nın 1 yıl sözleşmesi kalan deneyimli oyuncu için talep ettiği bonservis bedelinin yönetim tarafından çok yüksek bulunduğu aktarıldı.

GÜÇLÜ VE TECRÜBELİ

Alternatif isimlere yönelen siyah-beyazlılar, Lyanco için Southampton’la pazarlıklara devam ediyor. Güçlü fiziği ile dikkat çeken 27 yaşındaki Brezilyalı stoperin, Premier Lig’den düşen İngiliz ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Southampton, Lyanco’yu 2 yıl önce 7,5 milyon euro karşılığında Torino’dan transer ederken 4 yıllık sözleşme imzalatmıştı.

Haberin Devamı

EMRECAN BULUT TAMAM

Beşiktaş, TFF 2. Lig ekibi Somaspor’da forma giyen Emrecan Bulut’u kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar, 20 yaşındaki başarılı sol kanat oyuncusu ve kulübüyle her konuda anlaşmaya vardı. Somaspor formasıyla geçen sezon 34 maçta 16 gole imza atan Emrecan için 6 milyon lira bonservis bedeli ödeneceği bildirildi. İstanbul’a davet edilen genç oyuncunun birkaç gün içinde sözleşme imzalayarak yeni sezon hazırlık kampına katılması bekleniyor.

Yazarlar