Beşiktaş Beşiktaş taraftarı Ankaragücü deplasmanında tribündeki yerini alabilecek!

Beşiktaş taraftarı Ankaragücü deplasmanında tribündeki yerini alabilecek!

01.12.2023 - 12:32 | Son Güncellenme:

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında oynanan maçlarda uygulanan deplasmanda yasağı kaldırıldı. Beşiktaş taraftarı Ankara deplasmanında tribündeki yerini alabilecek.

Beşiktaş taraftarı Ankaragücü deplasmanında tribündeki yerini alabilecek

Uzun bir süredir Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki maçlarda deplasman takımının seyircisinin maça girmesine izin verilmezken, bu hafta Süper Lig'de oynanacak mücadelede Beşiktaşlı taraftarlar stadyumda yerini alabilecek.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Eryaman Stadı'nda 3 Aralık Pazar günü 19.00'da oynanacak olan Ankaragücü-Beşiktaş maçında siyah-beyazlı taraftarlar da kendilerine ayrılan tribüne girebilecekler. Önce iki kulüp arasında bu konuda uzlaşma sağlanırken sonra konu Futbol Federasyonu ve emniyet yetkililerine taşındı. Alınan karar gereği Beşiktaşlı taraftarların bu hafta sonu Ankaragücü maçını tribünden izleyebilecekleri, ligin ikinci yarısında ise Ankaragücü taraftarlarının İstanbul'da Beşiktaş maçına gidebilecekleri belirtildi.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hafta içinde yaptığı açıklamada "Beşiktaş taraftarlarını Ankara'da görmek istiyoruz" açıklaması yapmıştı.