Beşiktaş Beşiktaş taraftarı istiyor, Valerien Ismael yapıyor! Dikkat çeken hamleler

Beşiktaş taraftarı istiyor, Valerien Ismael yapıyor! Dikkat çeken hamleler

18.10.2022 - 13:52 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta geçen sezon Mart ayında iş başı yapan Fransız teknik adam için işler yolunda gitmiyor. Yönetim destek verse de Trabzonspor maçında istifaya davet edilen Ismael'in aldığı teknik kararlar ve yaptığı hamlelerde taraftarlardan etkilendiği bariz biçimde görünüyor. Bu sezon bunun birçok örneği görüldü. İşte detaylar...

Beşiktaş taraftarı istiyor, Valerien Ismael yapıyor Dikkat çeken hamleler

Beşiktaş'ta geçen sezon Önder Karaveli'nin görevi bırakmasının ardından takımın başına getirilen Valerien Ismael, aldığı kararlarda taraftarlardan etkilenmesi dikkat çekti. 25 Mart 2022'de iş başı yapan Fransız teknik adam, 17 maça çıkarken, 1.82 puan ortalaması yakaladı. 47 yaşındaki teknik adam, bu sezon Vodafone Park'ta zirve yarışındaki rakiplerle oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş taraftarı istiyor, Valerien Ismael yapıyor Dikkat çeken hamleler

ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTULDU

Vodafone Park'ta Medipol Başakşehir'e 1-0 mağlup olarak bir ilki yaşayan siyah-beyazlı takım, pozisyon anlamında kısır geçen derbide Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı. Son olarak Trabzonspor karşısında mağlubiyeti Cenk Tosun'un golüyle kurtaran Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael taraftardan büyük tepki gördü. Futbol otoriteleri, Beşiktaş'ın oyununu tanımlamakta zorluk çekerken, ilk 11 tercihleri ve forma adaleti konusunda Fransız teknik adamı eleştiri bombardımanına tuttu.

Haberin Devamı

KARARLARINDA TARAFTAR ETKİSİ
Valerien Ismael'in aldığı kararlarda sosyal medyadan ve taraftarın baskısından etkilenmesi dikkat çekti. Daha önce görev yaptığı takımlarda 3-4-3 taktiğini uygulayan Fransız teknik adam, siyah-beyazlı tribünlerin tepkisinin ardından geri adım attı. Sezon başında hazırlık kampında Premier Lig temsilcisi Wolverhampton karşısında savunmadaki basit hatalar ve alınan 3-0'lık mağlubiyet, olumsuz eleştirileri beraberinde getirdi. Sosyal medyada 3'lü savunma anlayışı ısrarından vazgeçmemesi halinde Ismael'in istifa etmesi yönünde yorumlar yapıldı. Fransız hoca, tribünlere kulak tıkamadı ve Sampdoria ile oynanan özel karşılaşmada dörtlü savunmaya dönüş yaptı.

Haberin Devamı

ALANYASPOR MAÇINDA ÖNEMLİ KREDİ YİTİRDİ
Alanyaspor karşısında takımının 3-1 önde götürdüğü maçta N'Koudou, Ghezzal ve Salih Uçan'ı oyundan alan Ismael, oyunun kontrolünü tamamen rakibine verirken, siyah-beyazlılar sahadan şok bir sonuçla 3-3 berabere ayrıldı. Fransız teknik adam, oyuncu tercihleri nedeniyle bu maçın ardından taraftarın gözünde kredisinin büyük bölümünü tüketti.

Beşiktaş taraftarı istiyor, Valerien Ismael yapıyor Dikkat çeken hamleler

FENERBAHÇE DERBİSİNDE 'GHEZZAL' SESLERİ
Fenerbahçe derbisinin ikinci yarısında Beşiktaş'ın oyunundan memnun olmayan tribünler, Vodafone Park'ı 'Ghezzal' sesleriyle inletti. Ismael, 72. dakikada Cezayirli yıldızı oyuna aldı. Bu dakikadan sonra hücum etkinliği artan ev sahibi ekip rakip kalede önemli pozisyonlar yakaladı. Zorlu müsabaka golsüz eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

'ISMAEL UYUMA, DEĞİŞİKLİK YAPSANA'
Son olarak Trabzonspor maçının 64. dakikasında siyah-beyazlı taraftarlar, "Ismael uyuma, değişiklik yapsana" şeklinde tezahürat yaparak Fransız teknik adamı protesto etti. Tepkilerden etkilenen 47 yaşındaki hoca, 3 dakika sonra Gedson Fernandes ile Cenk Tosun'u oyuna dahil etti. Deneyimli forvet kaydettiği golle Beşiktaş'ı yenilgiden kurtardı. 90 dakikanın ardından istifaya davet edilen Ismael, "Türkçe bilmiyorum, maç hakkında konuşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yazarlar