Beşiktaş Beşiktaş transfer etmek istiyor! Maaşı da belli oldu

Beşiktaş transfer etmek istiyor! Maaşı da belli oldu

18.07.2022 - 19:45 | Son Güncellenme:

Valerien Ismael'in transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlıların listesinde bulunan tecrübeli savunmacıya yıllık 2 milyon euroluk bir öneride bulunmaya hazırlandığı ifade edildi.

Beşiktaş transfer etmek istiyor Maaşı da belli oldu

Beşiktaş'ta Avusturya kampının sona ermesinin ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Siyah-beyazlıların uzun süredir gündeminde bulunan Ganalı savunmacıya yıllık 2 milyon euroluk bir teklif sunmaya hazırlandığı aktarıldı. Transfer haberinin detayları belli oldu.

Haberin Devamı

DOMAGOJ VİDA GİTTİ

Beşiktaş'ta uzun süredir forma giyen Domagoj Vida ile uzun süredir devam eden pazarlıklarda sonuç çıkmadı. Siyah-beyazlılar sezonun tamamlanmasının ardından Hırvat futbolcuyla yollarını ayırdı. Beşiktaş'tan ayrılan Domagoj Vida'nın yeni adresinin Suudi Arabistan olabileceği iddiaları gündeme geldi.

SAVUNMAYA SAİSS GELDİ

Süper Lig devinde Domagoj Vida'nın ayrılığının ardından oluşan boşluk kısa süre içerisinde dolduruldu. Siyah-beyazlılar, Wolverhampton'la sözleşmesi sona eren Romain Saiss'i kadrosuna dahil etti. Beşiktaş ile Faslı savunmacı 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

Beşiktaş transfer etmek istiyor Maaşı da belli oldu

SERDAR KADRO DIŞI

Beşiktaş'ta Avusturya kampında Serdar Saatçı yaptığı hamle sonrası kadro dışı bırakıldı. Genç savunmacının sezon sonuna kadar kadro dışı durumunun devam etmesi beklenirken, gelecek transfer tekliflerinin de değerlendirilmeye alınacağı belirtildi. Serdar Saatçı'nın Beşiktaş'a geri dönmesinin zor olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

EMRECAN'LA ANLAŞMA TAMAM

Valerien Ismael yönetimindeki siyah-beyazlılarda savunmaya Emrecan Uzunhan hamlesi geldi. İstanbulspor'dan genç savunmacı ve kulübüyle transfer için anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlıların bu transferi kısa süre içerisinde resmiyete kavuşturmaya hazırlandığı öğrenildi.

Beşiktaş transfer etmek istiyor Maaşı da belli oldu

SON İDDİA AMARTEY

Fanatik Gazetesi'nin Gana basınına dayandırdığı habere göre; Beşiktaş bu yaz transfer döneminde Daniel Amartey'i kadrosuna katmak için çalışmalarına başadı. Siyah-beyazlılar ile Ganalı savunmacı arasındaki görüşmelerin detayları belli oldu.

YILLIK 2 MİLYON EURO

Daniel Amartey'in Leicester City için önemli bir oyuncu olduğu haberin ayrıntılarında belirtildi. Beşiktaş kurmaylarının buna rağmen 27 yaşındaki stopere yıllık 2 milyon euroluk maaşı barındıran bir transfer teklifi sunmaya hazırlandığı kaydedildi.

Beşiktaş transfer etmek istiyor Maaşı da belli oldu

KATAR'A GİDEBİLİR

Leicester City'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ganalı futbolcunun, Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası kadrosunda olmasının beklendiği ifade edildi. Daniel Amartey geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 39 müsabakada şans buldu. Tecrübeli stoper 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer etmek istiyor Maaşı da belli oldu

27 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak ifade ediliyor. Leicester City, 2015-2016 sezonu devre arasında Kopenhag'a 6 milyon 600 bin euro bonservis bedeli ödeyerek Daniel Amartey'i kadrosuna kattı.