Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri | '150 milyon euro' denilen Oğuzhan, bedelsiz gidiyor...

Beşiktaş transfer haberleri | '150 milyon euro' denilen Oğuzhan, bedelsiz gidiyor...

28.01.2020 - 12:45 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta 2016'daki yaşanan şampiyonlukta asistleri ve golleriyle başrolü oynayan Oğuzhan Özyakup'a siyah-beyazlı taraftarlar sosyal medyada '150 milyon euro ' değer biçiyordu. Ancak kariyerinde büyük düşüş yaşayan 27 yaşındaki futbolcu Feyenoord'a 6 aylığına bedelsiz olarak kiralanıyor.

Skorer - Beşiktaş'ta 2012'de 'Feda' döneminde transfer edilen Oğuzhan Özyakup, 8.5 yıllık dönemden sonra 6 aylığına Feyenoord'a kiralanıyor...

Haberin Devamı

2016'da orta sahada Sosa ve Atiba ile birlikte uyumuyla dikkat çeken 27 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı takımın elde ettiği şampiyonlukta asistleri ve golleriyle kariyerinin en parlak dönemini yaşamıştı.

O dönem sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların çoğunluğu "Oğuzhan 150 milyon euro" şeklinde paylaşım yapmış, bu rakam adeta milli futbolcuyla anılmaya başlamıştı.

Büyük düşüş yaşadı

Ancak daha sonra kariyerinde gerileme dönemi yaşayan Oğuzhan, yedek kulübesine demir attı, taraftarlarla da arası bozuldu. Kaptanlığı sezon başında alınan siyah-beyazlı futbolcu, bu sezon 20 maçta 1 gol, 1 asistlik performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.

Siyah-beyazlı kulüp, bedelsiz olarak Hollanda ekibine kiraladığı Oğuzhan'ın maaşının yarısını da ödeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri | 150 milyon euro denilen Oğuzhan, bedelsiz gidiyor...