Futbol Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi!

Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi!

17.07.2016 - 11:56 | Son Güncellenme:

Transfer'de hareketli günler yaşayan Beşiktaş'ta hangi isimler öne çıkıyor! Gomez, Jose Sosa, ve Atiba konusunda neler yaşanıyor. Beşiktaş transfer haberleri hakkında son gelişmeleri sizin için derledik. İşte 18 Temmuz Pazartesi günü itibariyle güncel transfer haberleri...

Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi

Transfer çalışamlarında zor günler geçiren Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Jose Sosa, Gomez ve Atiba konusunda hangi gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş transfer çalışmalarında hangi bölgelere takviye yapmayı planlıyor. İşte 18 Temmuz Pazartesi günü itibariyle güncel transfer haberleri ve merak edilen tüm detaylar....

Haberin Devamı

Mario Gomez, Bastian Schweinsteiger'le berabere Beşiktaş'a geliyor!

Beşiktaş’ın Schweinsteiger atağının perde arkasına FANATİK ulaştı. Buna göre Mario Gomez, Manchester United’da mutsuz olan arkadaşını yönetime önerdi, devreye de girebileceğini söyledi. Gomez’in bu aracılığı, “Arkadaşını çağırdığına göre kendisi de geliyor” yorumlarına sebep oldu.

Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi

Beşiktaş Yönetimi’nin sürpriz Bastian Schweinsteiger atağı, taraftarı bir hayli heyecanlandırmış, Siyah-Beyazlılar gelişmeleri yakından izlemeye başlamıştı... FANATİK, 31 yaşındaki orta sahanın Kartal’ın gündemine geliş sürecini ve sonrasında yaşananlara ulaştı. Buna göre, her şey Mario Gomez’in yönetime yakın arkadaşı olan yıldızla ilgili verdiği, “Manchester United’da mutsuz. Eğer uygun şartları sağlayabilirsek alalım. Bize Şampiyonlar Ligi’nde hem deneyimi hem kalitesiyle büyük katkı sağlar” mesajıyla başladı.

Haberin Devamı

‘Tatilden sonra’ mesajı

Siyah-Beyazlılar, vakit kaybetmeden düğmeye bastı ve Alman futbolcuyla temasa geçildi. Mario Gomez’in Beşiktaş ile ilgili pozitif fikirlerini de bilen Schweinsteiger’in, görüşmede yöneticilere, “Yeni evlendim ve eşimle balayındayız. Biraz tatil yapıp sezon yoğunluğunu atmak istiyorum. Sonrasında neden olmasın, bunu pekala konuşabiliriz” ifadelerini kullanması, Kartal’ı çok umutlandırdı. Beşiktaş cephesi artık Bastian Schweinsteiger’in tatilini bitirmesini ve yüzyüze yapılacak gelişmeye kilitlenmiş durumda.

Gomez bekleniyor

Gomez’in Bayern’den takım arkadaşı olan Schweinsteiger’i Beşiktaş’a önermesi ve Siyah-Beyazlılar için çok olumlu referanslar aktarması, gelecek sezon da mutlaka takımda kalmaya karar verdiği şeklinde yorumlandı. Türkiye’deki darbe girişimine bağlı olayların tamamen durulması ve güven ortamının sağlandığına dair garanti verilmesiyle rahatlayan Alman futbolcunun, 20 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon kampına katılacağı da gelen haberler arasında. (Fanatik)

Gomez için bekleme zamanı.

Beşiktaş, Gustavo Gomez'de beklemeye geçti. Haklarının yarısına sahip Paraguay'dan Libertad'la Lanus arasındaki '5 milyon dolar'a serbest' maddesini bilen siyahbeyazlılar'ın, vergilerle bu rakamın 6.4 milyon'a çıkması ve kulübünün de fiyat artırımı nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi. Kartal'ın başarılı stoper için 'serbest maddesinden pazarlık' teklifini ilettiği belirtildi.. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Jose Sosa ve Atiba Beşiktaş'ta kaldı

Dış transferde sessiz ve derinden ilerleyen, geçen yıllardaki gibi sabırlı tavrını sürdüren Siyah-Beyazlı yönetim, en büyük sıkıntıyı mevcut kadroyu korumakta yaşamıştı. Jose Sosa terör olayları nedeniyle daha önce ayrılmak istediğini söylerken, Atiba da benzer gerekçelerin etkisiyle West Ham’a gitmeyi hedeflediğini yönetime iletmişti.

Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi

Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının çabalarıyla ilk olarak Atiba ikna edilirken, ardından Sosa antrenmanlara katılmıştı. Bu iki futbolcuda tam işlem tamamlandı derken, darbe girişimi nedeniyle yaşanan olaylar yıldızları tekrar korkuttu.

‘Her şey düzelecek’

Hem Sosa hem Atiba’nın tekrar gitmeyi düşünmesinin ardından hemen yönetim devreye girdi. Siyah-Beyazlı kurmaylar iki yıldızla birebir görüşmeler yaptı ve bu krizin geçici olduğunu, kısa zamanda her şeyin düzeleceğini ilettiler. Devamında Beşiktaş teknik heyeti de Sosa ve Atiba’ya moral verdiler. Beşiktaş’ın bu kararlı tavrı sonrasında hem Atiba hem de Sosa kesin olarak takımda kalmaya karar verdi. İki yıldızın sözleşmesi de hazırlandı.

Haberin Devamı

İkisine de zam

Buna göre sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Atiba’nın kontratı 2019’a kadar uzatılacak. Kanadalı orta saha oyuncusunun 1 milyon Euro olan garanti ücreti 1.4 milyon Euro’ya yükseltildi. Sosa’nın ise 2018’e kadar olan sözleşmesi aynen devam ediyor. Sadece Arjantinli yıldızın ücretinde iyileştirme yapıldı. Buna göre Sosa, 1.6 milyon Euro yerine önümüzdeki sezon 1.9 milyon Euro maaş alacak. İki oyuncuyla da resmi imzalar kısa zamanda atılacak. (Fanatik)

Bilic’ten Sakho jesti.

Slaven Bilic'ten Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldiği öne sürüldü. Hırvat çalıştırıcının West Ham'daki golcüsü Diafra Sakho'yu önerdiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar'a Avusturya kampına gelmek istemeyen ve ayrılık kararı aldığı bildirilen Senegalli için yardımcı olma sözü verdiği belirtildi..

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 18 Temmuz Pazartesi

Beşiktaş Kolarov transferi için sınırları aşıyor

İsmail’in gitmesinin ardından Şenol Güneş’in sol bek bölgesine acilen takviye istemesiyle birlikte Siyah-Beyazlılar, Kolarov için temasları hızlandırdı. Oyuncuyu ikna eden Beşiktaş, bonservis teklifini 3.5 milyon Pound’a çıkarttı. Rakam daha da yükselebilir.

Savunma hattını neredeyse yeniden kurgulayan Beşiktaş, Gökhan Gönül’ü alarak sağ bek bölgesini güçlendirmiş, Marcelo’nun da bonservisi Hannover’den alınmıştı. İsmail Köybaşı ile yolların ayrılmasından sonra ise öncelik tamamen sol beke verildi. Teknik direktör Şenol Güneş, alternatif olarak gördüğü Tosic ile sezona başlayamayacaklarını yönetime iletirken, bir an önce buraya transfer yapılmasını istedi.

Tosic ikna etti

Bunun üzerine Siyah-Beyazlı yönetim, listede ilk sırada bulunan Aleksandar Kolarov için temasları hızlandırdı. Tosic’in vatandaşı için devreye girmesi sonrasında oyuncuyla el sıkışan Kartal, Şampiyonlar Ligi kozunu da kullanmıştı. Bonservisi konusunda ise Beşiktaş kesenin ağzını açtı. 3 milyon Pound (12 milyon TL) olarak ilk teklifi yapan Kartal, öneriyi 3.5 milyon Pound’a yükseltti. Siyah-Beyazlılar rakamı daha da artırmaya hazır.

5 milyon istiyorlar

Sezonun başlamasına yaklaşık 1 ay kaldığını hatırlatan Şenol Güneş, Kolarov’un 31 Temmuz’da bitecek yurt dışı kampına kadar takıma dahil olmasını istiyor. Tecrübeli hoca, yeni transferin uyum sürecini de düşünerek yönetimi acele ettiriyor. Manchester City’nin 5 milyon Pound istediği 30 yaşındaki Sırp sol bek için Beşiktaş yönetimi tam anlamıyla sınırları zorluyor. (Fanatik)