Futbol Beşiktaş transfer haberleri! 19 Haziran transferde son gelişmeler

Beşiktaş transfer haberleri! 19 Haziran transferde son gelişmeler

19.06.2017 - 09:58 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Stoper ve Forvet konusunda birçok isim ile adı anılan Beşiktaş'ta Abobuakar konusunun netlik kazanmaması Lyon'un Marcelo konusunda ısrarcı olması transfer'de Kara Kartal'ın elini kolunu bağlıyor. İşte 19 Haziran Beşiktaş transfer haberleri ve son gelişmeler.

Beşiktaş transfer haberleri 19 Haziran transferde son gelişmeler

Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş Stoper ve Forvet transferi konusunda birçok isimle dirsek temasını koruyor. Marcelo'ya Lyon'un teklif götürmesi ve bu transferin hala netik kazanmaması Beşiktaş'ın elini kolunu bağlıyor. UEFA finansal fair play kapsamında satmadan oyuncu alamayacak olan Beşiktaş birçok isimle görüşmesine rağmen somut adımlar atamıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta Moutinho sürprizi

Transferde yine temkinli davranan Siyah-Beyazlı yönetim, Aboubakar’ın yerine forvet arayışlarını sürdürürken, orta saha için de ilerleyen günlerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Beşiktaş transfer haberleri 19 Haziran transferde son gelişmeler

Takımdan ayrılacak isimlere göre bu bölgeye takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, ismi İtalyan devi Roma ile anılan Oğuzhan Özyakup ile Manchester United’ın kendisine olan ilgisini açıklayan Anderson Talisca’nın gitmesi halinde alternatifleri şimdiden belirledi. Bu oyuncuların ayrılması durumunda orta sahada yaratıcı oyuncu eksiliği yaşamamak isteyen Kartal, rotasını Fransa’ya çevirdi.

4 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKARILDI

Habertürk'ün haberine göre; Tecrübeli bir ismi mercek altına alan başkan Fikret Orman ile futboldan sorumlu yönetici Umut Güner’in Monaco’nun yıldızı Joao Moutinho için nabız yokladığı öğrenildi. Oğuzhan’ı 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakama satmayı düşünmeyen Orman’ın bu ayrılığın gerçekleşmesi halinde Portekizli orta saha için Fransız ekibine resmi teklif götüreceği belirtildi. Şimdilik Ozzie ve Talisca’da yaşanacak olası gelişmeleri bekleyen 2018 yılına kadar Monaco ile sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki futbolcuya 4 milyon Euro gibi bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

BULUT OYUNCU İLE GÖRÜŞTÜ

Adımlarını sağlam atan başkan Orman’ın Moutinho konusunda menajer Ahmet Bulut’u yetkilendirildiği belirtildi. Portekizli yıldızın Türkiye haklarını elinde bulunduran Bulut’un, geçen hafta Monaco’ya gittiği ortaya çıktı. Ayrılmak istemesi halinde Monaco’nun oyuncuya zorluk çıkarmayacağı ifade edilirken, yıldız orta sahanın ise milli takımdan arkadaşı olan Quaresma ve Devler Ligi nedeniyle Kartal’a sıcak baktığı bildirildi. lk temaslar oldukça olumlu geçerken Moutinho, Siyah-Beyazlı kulüple ilgili düşüncülerini Bulut aracılığıyla bildirdi. (Fanatik)

Beşiktaş'tan flaş karar! 22 milyon Euro'ya ikisi de gidebilir...

Beşiktaş Kulübü’nün patronu, sözleşmesinde 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi bulunan Oğuzhan ile Lyon’un son olarak 8,5 milyon euro teklif ettiği Marcelo’yu satabileceklerini bildirdi, “Eğer onlar da gitmek isterse bu iş olur. Ancak hiç merak etmeyin yerlerine onlar kadar iyi oyuncular alacağız” dedi.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Şenol Güneş ile 2 sene daha sözleşme uzatarak hem siyah-beyazlı hocanın ücretinde iyileştirme yapan hem de sıkıntılı süreci noktalayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman adeta futbolun anahtarını Güneş’e verdi.

Tecrübeli hocaya çok güvendiğini her fırsatta dile getiren Orman’ın, Şenol Güneş’e, “Hocam hiç merak etme. Yönetim olarak sizin vereceğiniz kararların arkasında olacağız. Marcelo ve Oğuzhan Özyakup’a çok teklif geliyor. Eğer ikisinin toplamı 22 milyon euro olursa bu isimlerin gitmesine izin verebiliriz. Ayrıca onlar gitmek isterse bu iş olur. Ama sizi temin ederim ki ikisi giderse onlar kadar iyi oyuncular alacağız.

Güneş’e garanti verdi

Bu konuda tereddütünüz olmasın. Hatta gelecek sezon daha güçlü bir Beşiktaş olacak. Hem ligde hem de Avrupa’da zirveye çıkmak için ne gerekiyorsa elimizden geldiği kadar yapacağız” dediği belirlendi.Beşiktaş ile sözleşme yenilediği için çok mutlu olduğunu söyleyen Şenol Güneş’in ise Fikret Orman’a teşekkür ettiği aktarıldı.

Haberin Devamı

Öncelikle kadronun korunmasından yana olduğuna vurgu yapan siyah-beyazlı hocanın, “Beni biliyorsunuz, oyuncu satılmasına karşıyım. Ama tabii ki futbolcu gerçek değerini bulursa ve kulüp de kabul ederse oyuncu satılabilir. Ayrıca kadromuzda forma giymeyen ve kenarda bekleyen çok yetenekli oyuncular var. Bu çocukların yedek kulübesinde oturmasına en çok ben üzülüyorum. Onların oynayabileceği kulüplere gitmesi lazım. Takımda mutsuz bir oyuncu olmamalı. Onların mutsuzluğu takıma da yansır. En doğrusu kadroyu azaltmak. Ben kemikleşmiş bir kadroyla yola devam etmek isterim. Böyle bir sistem bizi daha da başarılı yapar” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

İspanyol boğası Llorente.

Aboubakar’da işler yolunda gitmeyince Kartal B Planı için düğmeye bastı. Swansea City’nin 32 yaşındaki dev golcüsü ile temas kuruldu.

Beşiktaş transfer haberleri 19 Haziran transferde son gelişmeler

Siyah-beyazlılar bir transfer dönemine daha sıkıntılı girdi. Kiralık gençleri alıp parlatan Beşiktaş, bu oyuncuların değeri artınca bonservislerini alma ihtimali kalmıyor. Porto'dan geçen sezon kadroya katılan Vincent Aboubakar bunun son örneği... Kamerunlu forvet için ilk temaslardan bir sonuç çıkmayınca Beşiktaş, B Planı için düğmeye bastı. Hedefdeki isim Swansea City'nin forvet Fernando Llorente. İspanyol golcünün kontratı önümüzdeki sezon sona eriyor. Yaşı 32 olduğu için Ada ekibine ciddi bir teklif gitmiş değil. Beşiktaş da 'fırsat transferi' olarak 1.95'lik golcünün peşine düştü. Oyuncunun menajeriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Kartal, Fernando Llorente'den net bir şekilde "Evet" cevabını alırsa kendisine 6 milyon euro bonservis bedeli biçen kulübü Swansea City ile masaya oturacak.

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ'İN SEVDİĞİ TARZ

Fernando Llorente, tıpkı Mario Gomez gibi bir pivot forvet. Şenol Güneş'in oyun sistemine bire bir uyan İspanyol golcü 1.95'lik boyuyla hava toplarında rakiplerine büyük üstünlük kuruyor. Ayaklarına da hakim olan tecrübeli oyuncu top saklama özelliğiyle de takımın savunma ve orta sahasını hücuma yaklaştırıyor. Llorente geçtiğimiz sezon Swansea City formasıyla 33 maça çıktı. 15 gol atarken, 1 de asist yaptı. Swansea kümede kalmaya çalışan bir takım. Şenol Güneş'e göre aynı Llorente sürekli hücumu düşünen Beşiktaş'ta çok daha etkili olabilir.(Fotomaç)

Benalouane bombası!

Marcelo’nun Lyon’a gitmesi an meselesi... Yerine Leicester City’den Younes Benalouane düşünülüyor. 1.85’lik tecrübeli ismin bonservis bedelinin düşük olması Kartal’ı cezbediyor.

Beşiktaş transfer haberleri 19 Haziran transferde son gelişmeler

Siyah-beyazlılar transfer dönemlerinde en çok stoper pozisyonunda güçlük çekiyor. Buraya gelen isimlerden sadece Marcelo'dan verim alındı. Onun da Lyon'a gitmesi an meselesi. Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Alexis, Mitrovic gibi transferlerden beklenilen katkıyı göremeyen Kartal'ın eli Marcelo'nun da gidişiyle birlikte zayıflayacak. Teknik direktör Şenol Güneş bu bölgeye 'hazır' oyuncu istedi. Scout ekibi Leicester City'de forma giyen 30 yaşındaki Yohan Benalouane'yi önerdi.

Saint Etienne'de yetişen Benalouane buradaki performansıyla İtalya'ya transfer oldu. Parma, Cesena, Atalanta formaları giydikten sora Leicester City'ye geçti. Ada'da direkt 11 oyuncusu olamasa da kendisini hep hazır tuttu.

BÜTÇEYİ ZORLAMAZ

Bonservis bedeli 1 milyon euro civarında olduğu için yönetim bu transfere sıcak bakıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de onay vermesi durumunda Beşiktaş disiplinli ve güçlü stoper için Premier Lig ekibi Leicester City'nin kapısını çalacak.

OYUN STİLİ

Forvete temaslı oynar.

Topla çıkmayı sever.

Fazla risk almaz.

ARTILARI

Sert ve yıpratıcı.

Top kapma uzmanı.

Pozisyon bilgisi yüksek.

EKSİLERİ

İsabetli pas oranı düşük.

Kolay sarı kart görüyor. (Fotomaç)

Beşiktaş'tan Gustavo Gomez'e kiralık teklifi.

Beşiktaş, Milan’ın stoperi Gustavo Gomez için kiralık teklifinde bulundu.

24 yaşındaki Paraguaylı oyuncu için yapılan görüşmelerin oldukça olumlu geçtiği öğrenildi.

Beşiktaş transfer haberleri 19 Haziran transferde son gelişmeler

Gomez, sağ ayaklı stoper olduğu için Marcelo'nun gitmesi durumunda takıma dahil edilecek. Geçen sezon da Beşiktaş'ın transfer radarında olan Gustavo Gomez, tercihini Milan'dan yana kullanmış ve İtalyan ekibine 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle imza atmıştı.

Bu sezon Milan'da fazla forma şansı bulamayan Gustavo Gomez, 19 maçta forma giyerken 1170 dakika sahada kaldı.