Futbol Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

20.06.2016 - 12:12 | Son Güncellenme:

Beşiktaş transfer çalışmalarında emin adımlarla ilerliyor. Stoper bölgesine takviye yapacak olan Kara Kartal'da hangi isimler öne çıkıyor. Forvet ve kaleci transferlerinde'de çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Beşiktaş son dakika gelişmeleri haberimizde...

Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

Yeni sezon başlamadan önce takımın eksik bölgelerin takviye yapmak isteyen Beşiktaş transfer listesinde hangi isimler yer alıyor. Stoper mevkisi için öne çıkan isimler kimler? Forvet ve Kaleci transferi için en önemli adaylar hangileri? Beşiktaş son dakika transfer çalışmaları ve merak edilen tüm detaylar haberimizde....

Haberin Devamı

Kamil Glik’e 12 milyon euro

EURO 2016’da Polonya Milli Takımı formasıyla başarılı bir performans gösteren Kamil Glik, transferin de en gözde futbolcusu oldu.

Beşiktaş’ın transferi için girişimlerde bulunduğu Glik için Fransız ekibi Monaco’nun devreye girdiği belirtildi.

Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

Fransız basınında yer alan haberlerde, Monaco’nun, İtalyan kulübü Torino ile temasa geçtiği ve Kamil Glik konusunda 12 milyon euroluk bir anlaşma sağladığı iddia edildi. Torino ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki stoperin turnuva sonunda Monaco’nun yolunu tutacağı belirtildi.

İşte Beşiktaş'ın yeni kaleci transferi: Fabricio

Beşiktaş, Deportivo ile sözleşmesi sona eren kaleci Fabricio’yu renklerine bağladı. 2 gün içinde İstanbul’da olması beklenen 28 yaşındaki eldiven ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Son şampiyon Beşiktaş, transfere hızlı bir giriş yaptı... Önceki gün yaptığı açıklamada “İspanyol bir kaleci ile anlaştım” diyen ancak isim vermeyen başkan Fikret Orman’ın bahsettiği kişinin Fabricio Agosto Ramirez olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonu Deportivo’da geçiren ve şu anda bonservisi elinde olan 28 yaşındaki kaleci ile imzaların atıldığı ve deneyimli eldivenin 2 gün içinde İstanbul’da olacağı kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın kaleci antrenörü Sambade’nin ve teknik direktör Şenol Güneş’in isteği doğrultusunda bu transferin yapıldığı kaydedildi.

Fabricio ile ocak ayında anlaşan Kartal’ın oyuncunun sakatlığı nedeniyle transferi gerçekleştiremediği ve sezon sonunu beklediği kaydedildi.

Bursa'yı istiyorum.

Beşiktaş’tan ayrılan ve birçok Süper Lig kulübünden teklif alan 29 yaşındaki defans oyuncusu, “Yeşil-beyazlı formayı giyer, sorumluluk alabilirim” dedi

Beşiktaş ile yollarını ayıran ve bonservis problemi olmayan Serdar Kurtuluş birçok Süper Lig takımından teklif almasına rağmen geleceğiyle ilgili net konuştu: "Bursaspor'u seviyorum. Bu kulüpte oynamak istiyorum." Başkan Ali Ay ve Hamza Hamazoğlu'yla bir araya gelen tecrübeli oyuncu, "Ben kendilerine taşın altına elimi sokabileceğimi söyledim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İki saat sohbet ettik

Başkan ve hocayla görüşmenin sohbet şeklinde geçtiğini ifade eden 29 yaşındaki defans oyuncusu, "2 saate yakın konuştuk. Beni istediklerini söylediler. Hoşuma gitti. Başkan Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu inanılmaz iyi insanlar" diye görüş belirtti. (Fotomaç)

İLK SEZON İÇİN 1.1 MİLYON EURO

Bonservisi bedeli olmayan Fabricio ile 3 yıllık anlaşan Kartal’ın oyuncuya ilk sene için 1.1 milyon Euro, ikinci senesinde 1.2 milyon Euro, son sezonunda ise 1.3 milyon Euro ödeyeceği kaydedildi. Geçtiğimiz sezon Deportivo formasıyla resmi maçı bulunmayan Fabri’nin Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Siyah-Beyazlı takımı tercih ettiği kaydedildi. Beşiktaş’ın ligdeki maçlarını takip eden ve bilgiler toplayan İspanyol kalecinin “Beşiktaş çok iyi bir takım. Ben de Şampiyonlar Ligi tecrübesini yaşamak istiyorum. Bu nedenle orada başarılı olacağımı düşünüyorum” dediği ifade edildi.

David Ospina dünyaları istedi!

İngiltere Premier Lig ekibiyle yollarını ayırma kararı alan başarılı file bekçisiyle ilk teması kuran yönetimin; 3,5 milyon Euro’luk yıllık ücret talebi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Ukraynalı kaleci Denys Boyko’nun takımdan ayrılması ihtimalini göz önünde bulunduran Siyah-Beyazlılar, şimdiden Arsenal’in Kolombiyalı eldiveni David Ospina için temaslara başlamıştı.

Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

İngiltere Premier Lig ekibiyle yollarını ayırma kararı alan başarılı file bekçisiyle ilk teması kuran yönetimin; 3,5 milyon Euro’luk yıllık ücret talebi aldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlılar’ın ise bu isteğe 2 milyon Euro’luk öneriyle karşılık verdiği bildirildi. İlk etapta Ospina’yla el sıkışmayı planlayan Kartal, ardından tecrübeli kalecinin kulübüyle masaya oturacak. (Fanatik)

Djourou’da sona doğru.

Menajerlerin önerdiği Hamburg’un kaptanı ile el sıkışıldı. Kulübü ile yapılan pazarlıklarda da sona gelindi. İsviçre basını da transfere bitti gözüyle bakıyor

Geçtiğimiz günlerde menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilen Johan Djourou konusunda olumlu gelişmeler yaşanıyor. Hamburg takımının kaptanlığını yapan 29 yaşındaki oyuncu ile büyük oranda anlaşan siyah-beyazlıların, Alman ekibi ile de pazarlıkları sürdürdüğü bildirildi. Hamburg'un Beşiktaş'ın görüşme istediği ilk etapta onaylamadığı ancak tecrübeli stoperin baskı yapması nedeniyle masaya oturulduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Transfer haberleri 20 Haziran 2016

'Gitmek istiyorum' dedi

Djourou'nun kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzatmasına rağmen artık yeni bir heyecan yaşamak istediğini Alman yönecilere bildirdiği ve bunun üzerine masaya oturan iki kulübün aradaki küçük pürüzler konusunda görüştüğü gelen haberler arasında. Beşiktaş'ın piyasa değeri 3.5 milyon euro civarı olan Djourou'yu 2.5-3 milyon euro arası bir rakama kadrosuna katmaya çalıştığı da vurgulanıyor. İsviçre basınına da konu olan transfer hamlesi için Blick gazetesi, "Türkiye şampiyonu Beşiktaş, Djourou ile yakından ilgileniyor. Yakında bir sonuç çıkabilir" ifadelerini kullandı.

1.91'lik kule

Fildişi Sahili asıllı İsviçreli stoper, daha önce Hannover 96 ve Arsenal gibi takımlarda forma giydi. Kulüp takımları kariyerinde toplam 260 maça çıkan Djourou'nun 3 gol, 8 asisti var. 1.91'lik boyuyla hava toplarında etkili olan tecrübeli krampon, İsviçre Milli Takımı'yla EURO 2016'da ter döküyor. (Fotomaç)

Yazarlar