Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri! 25 Temmuz transfer günlüğü

Beşiktaş transfer haberleri! 25 Temmuz transfer günlüğü

25.07.2017 - 11:05 | Son Güncellenme:

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş forvet ve stoper arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz sezonu Middlesbrough'da kiralık geçiren Alvaro Negredo forvet hattı için en önemli isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Stoper transfer konusunda da arayışlarını sürdüren Siyah Beyazlı takımda Vermaalen ve Murillo isimleri öne çıkıyor. İşte 25 Temmuz transfer haberleri...

Beşiktaş transfer haberleri 25 Temmuz transfer günlüğü

Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş'ta forvet ve stoper arayışı sürüyor.Forvet transferi konusunda Alvaro Negredo ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı söylenen Beşiktaş bu transferi büyük ölçüde bitirmiş durumda! İşte 25 Temmuz Beşiktaş transfer haberleri ve gündemde öne çıkan isimler....

Haberin Devamı

Demba Ba bedelsiz geliyor! Shanghai Shenhua ile anlaşma tamam

Başkan Fikret Orman, Senegalli’nin kulübü Shanghai Shenhua ile anlaştı. Kısa süre içinde kontrolden geçecek olan 32 yaşındaki yıldızda bir soruna rastlanmazsa golcü futbolcu ile sözleşme imzalanacak.

İspanya'da kamp yapan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken siyah-beyazlılar bir taraftan da Demba Ba’dan gelecek olan iyi haberi bekliyor. 2014-15 sezonu başında 6 milyon Euro’ya Chelsea’den Kara Kartal’a geldikten sonra tüm Türkiye’nin sempatisini kazanan Senegalli yıldız, Haziran 2015’te ise 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin’in Shanghai Shenhua takımına transfer olmuştu.

Beşiktaş transfer haberleri 25 Temmuz transfer günlüğü

Ancak 17 Temmuz 2016’da talihsiz bir şekilde bacağı kırılan deneyimli oyuncu, geçen sezonun devre arasında ise kiralık olarak Beşiktaş’a döndü, sakatlık sonrası ilk maçına da nisan ayında çıktı. (Şampi10)

Haberin Devamı

Vermaelen tamam.

İspanya’nın Sport gazetesi, Barcelona’nın hocası Valverde’nin takımda istemediği Belçikalı stoperin Beşiktaş’la anlaştığı iddiasında bulundu.

Beşiktaş transfer haberleri 25 Temmuz transfer günlüğü

Marcelo'nun yerini doldurmak için birçok ismi listesinde bulunduran Beşiktaş'ta bir süre önce temas kurulan Vermaelen konusunda yeni bir iddia ortaya atıldı. İspanya'nın Sport gazetesi, Barcelano'nın yeni hocası Ernesto Valverde, Belçikalı stoperi istemediği için uygun şartlarda göndereceğini yazarken o takımın da Beşiktaş olduğunu ileri sürdü. Haberde, 31 yaşındaki futbolcunun siyah-beyazlı kulüple el sıkıştığı belirtildi ve kısa süre içinde İstanbul'a gelip imza atacağı ifade edildi. Geçen sezonu da Roma'da kiralık geçiren Vermaelen'in piyasa değeri 3 milyon euro civarında. (Fotomaç)

Var mısın? Yok musun?.

Kiralama konusunda Valencia ile el sıkışan Fikret Orman, şimdi de golcü oyuncu ve menajeri ile görüşecek. Maaş taleplerinin konuşulacağı zirvede Negredo ya çubukluyu giyecek; ya da ‘elveda’ denilecek.

Ve Beşiktaş artık Alvaro Negredo konusunda son düzlüğe girdi. Dün akşam takımın kamp yaptığı İspanya'da Marbella'ya gelen başkan Fikret Orman, bugün Negredo transferine son noktayı koyacak. Birkaç gün önce Valencia ile oyuncunun kiralanması konusunda el sıkışan başkan, yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu ile birlikte golcü ve menajeriyle masaya oturacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri 25 Temmuz transfer günlüğü

DEVLER LİGİ VE PEPE FAKTÖRÜ

32 yaşındaki forvet maaş talebi ve diğer beklentilerini iletecek, siyah-beyazlı yönetim de kendi şartlarını sunacak. Zirve sonunda Negredo ya Beşiktaş formasını giyecek ya da bu transferden vazgeçilecek. Fakat gelen haberler, tecrübeli forvetin Şampiyonlar Ligi ve Pepe'nin de Beşiktaş'ı tercih etmesi gibi faktörler nedeniyle 'tamam' demesinin büyük olasılık olarak görüldüğü yönünde. Ancak yönetimin son anda bir anlaşmazlık çıkması durumunda B Planı da yok değil...

ROTA HEMEN DEĞİŞECEK

Başkan Orman'ın, masadan olumsuz kalkılması halinde hemen Meksika ekibi Tigres'e Pierre Gignac için faks yoluyla yeni bir teklif yapacağı ifade edildi. Daha önce 4 milyon euro önerisi geri çevrilen Beşiktaş'ın 5.5 milyon euro verip Fransız golcüyü bitireceği kulislerde konuşuluyor. (Fotomaç)

Haberin Devamı

Beşiktaş, stoperde Pepe'nin partnerini buldu.

Gelecek sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Savunmada Marcelo'nun boşluğunu Pepe ile dolduran Siyah Beyazlı ekipte, Pepe'nin partneri olarak İnter'de oynayan Jeison Murillo gündeme geldi..

Transfer çalışmalarını bir an önce sonuçlandırmak için yoğun bir çalışma yürüten Beşiktaş Yönetimi, stoper adaylarını biraz daha artırdı. Bir süredir Inter'de oynayan Medel ve Miranda gibi isimleri yakından takip eden siyah-beyazlılar, yine Inter forması giyen bir başka isim Jeison Murillo'yu gündemine aldı.

Beşiktaş transfer haberleri 25 Temmuz transfer günlüğü

Kolombiyalı stoper için Inter ile görüşme halinde olan Beşiktaş Yönetimi, İtalyanlar'ın nabzını yoklarken diğer adaylarla da bağlantıyı kesmiyor.

Mangala, Miranda ve Medel gibi isimleri için de gelecek cevapları bekleyen siyah-beyazlı kulübün ilk hedefinin ise hala Mangala olduğu vurgulandı. Geçtiğimiz günlerde Fransız stoperi ikna eden fakat Manchester City ile kiralama konusunda fikir ayrılığına düşen yönetim, bu nedenle Inter'in stoperlerine göz dikmişti.

Haberin Devamı

Miranda, Murillo ve Medel için pazarlık masasına oturan siyah-beyazlı kulübün, Avrupa'daki takımların ağustos ayında kadrolarına son şeklini vermesi nedeniyle ay başında gerekli takviyeler için imzaları atması bekleniyor.

ONAY ÇIKTI

Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş'in listede adı geçen stoperlerin hemen hemen hepsine teknik anlamda onay verdiği ve kulübün bütçesine uygun olanının transfer edilebileceğini söylediği bildirildi.

GEÇEN SEZON 34 MAÇ OYNADI!

Granada'dan Inter'e 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Jeison Murillo, geçen sezon Serie A'da 27 maçta forma giydi. Avrupa'da 5, kupada 2 maçta oynadı, toplamda 34 kez sahaya çıktı. (Takvim)

Yazarlar